elifit
Moderatorka
Witaj EweFif. Nick masz tak podobny do moich danych osobowych że aż mnie zgięło. Nie jesteś czasem moim alterego? [emoji14] [emoji23] [emoji13]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie a moze tak ktos wreszcie z lubelskiego by sie pojawil? czuje sie jak samotna wyspa((Wow, ale dużo szczecinianek [emoji106]
o przepraszam! mnie ostatnio przepuscily mochery i nawet jedna babke sila sie pchajaca zalpaly dwie inne emrytki i odciagnly od drzwi. ale fakt sytuacja byla krytyczna bo z wyjacym pasierbem bylam (w oczko sie dziubnal). On w takiej sytuacji podbija tlumy!))hehehe jak widze w przychodni mochery to zawsze wiem, ze se poczekam w kolejce do lekarza
Myślicie, że taki cukier od czasu czasu (bo przecież nie zawsze jest ponad 90, co drugi dzień też nie) a po posiłkach zawsze jest ok, nie ważne czy zjem naleśniki z nutellą czy kurczaka na parze, jest w jakiś sposób groźny?
Anetko pewnie, że próbowałam z innymi suplementami i bez, ale niestety u mnie została postawiona diagnoza : niepowsciagliwe wymioty :/ są i przypadki kobiet wymiotujacych podczas samego porodu :/Cukrzyca. Insulina 3 razy dziennie. Kazdy wynik ponad normę. Juz nie pamietam jak duzo ale podwyzszone. Zreszta ja mam w kazdej ciazy tak.
Dziewczyny z wymiotami. Kiedyś mi sie tu na forum o oczy obilo ze mamy wymiotowaly od zle dobranych witamin wlasnie. Probowalyscie zmienic i zobaczyc jak bedzie? Albo na 3 dni odstawic?
Kochana ja i tak będę się uśmiechac choć by Fabianowi jajka jednak nie odpadły. Może troszkę mniej niż z Lenka ale i tak będę szczęśliwa byleby zdrowe było! , [emoji7] czy chłopczyk czy dziewczynka już kocham nad Zycie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Lenka!!!!!! Pokazuj mam ja nie zapimnij zdjecia. Jestem pewna ze bedziesz sie usmiechacjoshi