reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry

Ja mam dziś bardzo kiepski nastrój od rana. Mąż mnie wkurzył dziecko młodsze daje popalić pogoda parno duszno nie sprzyja. Najchętniej schowałabym się i poszła spać.

Planowanie płci, bogatym byłby ten który znalazł by sposób na 100% pewności.
Ja jestem z tych którzy biorą to co daje im życie. Tak się mówi jak los daje ci cytryne to zrób z niej lemoniade.

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Dzień dobry

Ja mam dziś bardzo kiepski nastrój od rana. Mąż mnie wkurzył dziecko młodsze daje popalić pogoda parno duszno nie sprzyja. Najchętniej schowałabym się i poszła spać.

Planowanie płci, bogatym byłby ten który znalazł by sposób na 100% pewności.
Ja jestem z tych którzy biorą to co daje im życie. Tak się mówi jak los daje ci cytryne to zrób z niej lemoniade.

Oj ja też mam dzisiaj kiepski dzień, mam wrażenie że jestem do niczego, nic nie wychodzi mi dobrze, wszystko na opak. Nawet batoniki w czekoladzie mi dzisiaj nie smakują.
Najchętniej poszłabym spać i przespałabym tak do poniedziałku.

To ja zawsze marzyłam o córeczce, bo osoby w moim życiu na które zawsze mogłam liczyć to kobiety. Natomiast faceci zawsze mnie zawodzili i zawsze byli niegodni zaufania. D jest chyba pierwszym facetem w moim życiu któremu ufam i dla tego z nim jestem, bo mam wrażenie, że jest wyjątkiem potwierdzającym regułę. Wiem, że to być może krzywdzące dla wielu mężczyzn, ale akurat tak to wygląda u mnie w życiu. Teraz po prostu moim celem stanie się wychowanie takich wyjątkowych mężczyzn, którzy może zmienią moje zdanie o mężczyznach w ogóle.
wiesz co? wychowasz swoich chlopcow tak, ze bedziesz z nich dumna i powiesz, ze sa the best!!!

Oj ja też mam dzisiaj kiepski dzień, mam wrażenie że jestem do niczego, nic nie wychodzi mi dobrze, wszystko na opak. Nawet batoniki w czekoladzie mi dzisiaj nie smakują.
Najchętniej poszłabym spać i przespałabym tak do poniedziałku.
ja jem drozdzowke, ak wchodzi mi drozdzowka!!! pierwszy raz od kilku miesiecy!!!!

A ja zaraz usunę. Parno, kropi deszcz. Wczoraj byłam tak zmęczona, że po 20 połozyłam się na chwilę i wstałam rano.[emoji28] nawet nie wiem kiedy mój położył się spać. I jeszcze pół Warszawy w korkach.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Nonkatoja: Pocieszę Cię, że za 2 tygodnie Kraków stanie się jednym wielkim korkiem. Jakoś nie wyobrażam sobie tego miasta, kiedy przyjedzie do niego prawie 2 razy więcej ludzi, niż teraz w nim mieszka.

reklama
Hej dziewczyny. Witam was urlopowo. Na mazurach pogoda znośna. Nie ma upału. Deszczyk czasami popaduje wiec dla kobiet w ciąży super.
Z ruchami jest różnie. Czasami sie kręcą a czasami dają dzień wolnego.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry