reklama
Tuiles
Fanka BB :)
Właśnie mnie zmroziło jak przeczytałam na pierwszej stronie dzisiejszych wiadomości: "Ta tragedia wstrząsnęła całym szpitalem. Bardzo współczujemy rodzinie – mówią przedstawiciele szpitala im. Żeromskiego w Krakowie. W piątek zmarła tam 3-miesięczna dziewczynka, której przez pomyłkę podano niewłaściwą kroplówkę."
Nawet nie chcę myśleć, co przeżywają rodzice. I ta pielęgniarka zresztą też...
Ostatnia edycja:
Matko BoskaWłaśnie mnie zmroziło jak przeczytałam na pierwszej stronie dzisiejszych wiadomości: "Ta tragedia wstrząsnęła całym szpitalem. Bardzo współczujemy rodzinie – mówią przedstawiciele szpitala im. Żeromskiego w Krakowie. W piątek zmarła tam 3-miesięczna dziewczynka, której przez pomyłkę podano niewłaściwą kroplówkę."
Antiope
O matko! przerażająca historia. Nawet sobie nie wyobrażam co muszą czuć rodzice. No i pielęgniarka na pewno też nie jest teraz w dobrym stanie psychicznymWłaśnie mnie zmroziło jak przeczytałam na pierwszej stronie dzisiejszych wiadomości: "Ta tragedia wstrząsnęła całym szpitalem. Bardzo współczujemy rodzinie – mówią przedstawiciele szpitala im. Żeromskiego w Krakowie. W piątek zmarła tam 3-miesięczna dziewczynka, której przez pomyłkę podano niewłaściwą kroplówkę."
Tuiles
O matko! przerażająca historia. Nawet sobie nie wyobrażam co muszą czuć rodzice. No i pielęgniarka na pewno też nie jest teraz w dobrym stanie psychicznym
Oczywiście rodzicom należą się wyrazy współczucia w pierwszym rzędzie. Ale jak sobie pomyślę, że miałabym jak ta pielęgniarka dalej żyć ze świadomością, że wprawdzie przez pomyłkę, ale jednak, zabiłam komuś dziecko... niewyobrażalna tragedia.
sancia880
Od 2 tyg taka cisza ze ho ho... Jedynie czasem bardzo malo bulgotanie. Wczoraj bylam na usg. Dzidzia ułożyła się na boki i lezy jal banan dlatego nic nie czuje. Spokojnie! #!Mnie ostatnio schizy dopadają. Od ok dwóch tygodni czułam bulgotanie w brzuszku, w zeszły czwartek nawet dostałam ze trzy kuksańce. I co? Od tej pory cisza, nie ma kopniaczków, nie ma bulgotania. Ja chodzę i zbiera mi się na płacz, że coś jest nie tak. Czy Wy czujecie Maluszki codziennie? Muszę jakoś dotrwać do połówkowego w poniedziałek...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tak samo, od maja waga stoi w miejscu, no ok 300g do przodu miałam dziś rano, ale jeszcze siku nie zrobiłam [emoji23][emoji23]ja weszlam na wage u mamy i waga nadal w miejscu, brzuch rosnie na szczescie
Tak czy siak u mnie 60 kg.
Narazie 3 kg na plusie od wagi startowej.
[emoji23][emoji23][emoji23]Dziękuję dziewczyny, trochę się uspokoiłam. Dobrze Was mieć przy sobie!
joshi - pewnie Ci jutro lekarz powie czy na niebiesko farbować ściany, czy na różowo?
Taką mam nadzieję, niech no tam patrzy między nogi i sprawdza czy dzyndzelek odpadł czy jednak nie.
Cześć Dziewczyny. Długo się nie odzywałam, bo byłam chora, a leczenie domowymi sposobami jest dramatycznie długie. Ciągle spałam. Do tego sesja na studiach wydaje się nie mieć końca.
Dzisiaj jestem w 18+3tc, idę na badanie usg4d, bo ostatnio jak byłam lekarka mówiła coś o dziewczynce i od tamtej pory jestem dosyć rozczarowana. Chciałabym wiedzieć na 100%, może dzisiaj się uda, więc rozumiem Antiope doskonale co czujesz...
Ruchów nie czuję, po tej chorobie od kichania i kaszlu kłuje mnie w brzuchu tylko.
Dzisiaj jestem w 18+3tc, idę na badanie usg4d, bo ostatnio jak byłam lekarka mówiła coś o dziewczynce i od tamtej pory jestem dosyć rozczarowana. Chciałabym wiedzieć na 100%, może dzisiaj się uda, więc rozumiem Antiope doskonale co czujesz...
Ruchów nie czuję, po tej chorobie od kichania i kaszlu kłuje mnie w brzuchu tylko.
reklama
u mnie poki co tylko kilogram do przoduU mnie tak samo, od maja waga stoi w miejscu, no ok 300g do przodu miałam dziś rano, ale jeszcze siku nie zrobiłam [emoji23][emoji23]
Tak czy siak u mnie 60 kg.
Narazie 3 kg na plusie od wagi startowej.