reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja zapachu piwa nie zdzierżę nawet jak nie jestem w ciąży.
Ja jestem przeziębiona i gardło boli jak diabli i to raczej przez to czuję osłabienie i mam ochotę tylko leżeć.

Ojoj, to kuruj się. Zielona herbatka z miodem i imbirem i jutro będziesz jak skowronek!
A ja bym piwko chętnie wypiła, szczególnie jak jest upał i widzę w kawiarenkach uśmiechniętych ludzi z oszronionym kufelkiem. Mmmmhmmmm....

reklama
Ojoj, to kuruj się. Zielona herbatka z miodem i imbirem i jutro będziesz jak skowronek!
A ja bym piwko chętnie wypiła, szczególnie jak jest upał i widzę w kawiarenkach uśmiechniętych ludzi z oszronionym kufelkiem. Mmmmhmmmm....
Wypiłam mleko z miodem i czosnkiem wczoraj wieczorem, ale chyba nie pomogło.
A z zieloną herbatą i imbirem nie próbowałam. Wieczorem sobie zrobię, może to pomoże lepiej niż moje ulubione mleko z miodem i czosnkiem.

Wypiłam mleko z miodem i czosnkiem wczoraj wieczorem, ale chyba nie pomogło.
A z zieloną herbatą i imbirem nie próbowałam. Wieczorem sobie zrobię, może to pomoże lepiej niż moje ulubione mleko z miodem i czosnkiem.

No ja taką miksturkę piłam całą zimę i nie złapało mnie żadne świństwo. Imbir rozgrzewa. Acha zapomniałam o cytrynie. Herbata + miód + imbir (tylko taki w korzeniu a nie z torebki) + cytryna. Naprawdę smaczne.

ja bym sie winka bialego napila takiego zimnego :)

Oooo, ja też!!!

reklama
Do góry