reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Mnie na początku też od kawy odpychało, ale już piję, tylko czasem stoi pół dnia. Mięso też już wcinam, ogólnie to mam straszny apetyt teraz, wczoraj zjadłam prawie kilo czereśni. Dzieci wyjadą to muszę narobić pierogów, bo gdy już będę musiała leżeć to będzie bieda. I leczo, wczoraj myślałam, że jak zostanie to wsadzę do słoika, ale za dobre było. Wszystko muszę teraz przygotować.
Moja waga 48 kg, więc dalej na minusie. Szyjka długa i zamknięta to aż mi ulżyło. Niestety na usg muszę czekać do 3 sierpnia.
Super że wszystko ok [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy Wy też macie dzisiaj taki śpiący dzień??? No już nie wiem jak mam walczyć z oczami, ale po prostu same mi się zamykają!!! A tu trzeba jakoś w pracy wysiedzieć...
No ja dopiero wstalam przed chwila bo nie moglam jakos sie wywlec z lozka [emoji6] jeszcze maz wrocil po nocce to mi sie tak fajnie przytulalo [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A wiec Dzień dobry kobietki. Wlasnie bylam w utzedzie,a teraz. Ide do dentysty [emoji16][emoji16][emoji16]. Moj syn mnie zagada dzis [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

ja na poczatku ciazy na zapach kawy zle reagowalam a na zapach piwa to do dzis mnie odrzuca
Ja zapachu piwa nie zdzierżę nawet jak nie jestem w ciąży.

Czy Wy też macie dzisiaj taki śpiący dzień??? No już nie wiem jak mam walczyć z oczami, ale po prostu same mi się zamykają!!! A tu trzeba jakoś w pracy wysiedzieć...
Ja jestem przeziębiona i gardło boli jak diabli i to raczej przez to czuję osłabienie i mam ochotę tylko leżeć.

Bardzo śpiący. Gdy by nie ta wizyta to bym rano nie wstała. Ja straszny śpioch jestem. Żeby się zmobilizować do wstawania w środy to zaprowadzałam sąsiadce córkę do żłobka. A teraz dzieci wyjadą i kto mnie będzie budził?

Hej dziewczynki. Strasznie śpiący ten dzień, pewnie ciśnienie niskie. Na dodatek u nas leje od rana i pewnie tak będzie cały dzień :dry: i co tu robić jak taka barowa pogoda ;)

Na katar pomaga cebula. Zawiera siarkę, która jest bakteriobójcza. Jak wrócisz pokrój sobie w kostkę, daj do miseczki, przykryj się ręcznikiem i powciągaj. KONIECZNIE PRZY ZAMKNIĘTYCH OCZACH. A później dodaj do sałatki, jeśli cię nie będzie obrzydzało. napoczatek płytkie wdechy przez nos, bo jest to bardzo nieprzyjemne. Pomaga też na zatoki

reklama
Do góry