reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Mnie na początku też od kawy odpychało, ale już piję, tylko czasem stoi pół dnia. Mięso też już wcinam, ogólnie to mam straszny apetyt teraz, wczoraj zjadłam prawie kilo czereśni. Dzieci wyjadą to muszę narobić pierogów, bo gdy już będę musiała leżeć to będzie bieda. I leczo, wczoraj myślałam, że jak zostanie to wsadzę do słoika, ale za dobre było. Wszystko muszę teraz przygotować.
Moja waga 48 kg, więc dalej na minusie. Szyjka długa i zamknięta to aż mi ulżyło. Niestety na usg muszę czekać do 3 sierpnia.

reklama
Hej:) Mam trochę pracy, ale poczutuje forum. Ja właśnie piję słabą kawę, ale ja ogólnie jestem z tych z niskim ciśnieniem:)
Lux mi nawet bezalkoholowe jakoś nie podchodzi, a te alkoholowe to wręcz śmierdzi [emoji38]
Pogoda taka średnia, jakby na deszcz się zbierała.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej:) Mam trochę pracy, ale poczutuje forum. Ja właśnie piję słabą kawę, ale ja ogólnie jestem z tych z niskim ciśnieniem:)
Lux mi nawet bezalkoholowe jakoś nie podchodzi, a te alkoholowe to wręcz śmierdzi [emoji38]
Pogoda taka średnia, jakby na deszcz się zbierała.

bez laku wypije i mi jakos az tak smierdzi,ale zwykle capi jak diabli, u mnie w nocy nawalnica byla i teraz pada, rano ledwo dojechalam do pracy w tej ulewie

bez laku wypije i mi jakos az tak smierdzi,ale zwykle capi jak diabli, u mnie w nocy nawalnica byla i teraz pada, rano ledwo dojechalam do pracy w tej ulewie
Mi mój mądry telefon mówi, że będzie u mnie padać między 15-18:00. Akurat po 18:00 umówiłam się na ploty i znając moje szczęście, to w najgorszy deszcz będę szła[emoji12]

Czy Wy też macie dzisiaj taki śpiący dzień??? No już nie wiem jak mam walczyć z oczami, ale po prostu same mi się zamykają!!! A tu trzeba jakoś w pracy wysiedzieć...

Hey
U mnie z apetytem ok. Wkosilam kromeczki z boczusiem musztarda papryka. No konkretnie być musi.

Kaffki nie tykam no odrzucila mnie. 4miesiace juz nie piłam
A przed ciaza po dwie na dzien.
Mnie tez odrzucilo od kawy. Najlepsze bylo to, ze wyremontowalismy kuchnie i kupilismy mega ekspress do kawusi, i przez pare dni mi kawa smakowala, a potem tak jakos robilam i wypilam pol kawy, potem pare lyczkow tylko, a potem to juz w ogole nie robilam zadnego rodzaju kawy bo stwierdzialam ze cos mi nie smakuje, i wtedy mi sie zapalila lampka ze chyba sie udalo i jestem w ciazy, no bo jak mi kawa nie smakuje, to musi byc cos na zeczy [emoji6] i do teraz nie pije i na pewno do konca ciazy sie nie napije. Pije inke lub herbatke [emoji6]
Ja mam to samo z kawą. Przed ciążą nie wyobrażałam sobie dnia bez kawy. Rano musiała być. Teraz mam ochotę wielką na kawę, ale ilekroć ją sobie zrobiłam, tylekroć po jednym łyku ją odstawiałam. Jakoś nie mogę...

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

To ja przed ciążą piłam 1-2 kawy dziennie, jedną rano i czasami drugą w okolicach podwieczorku. W ciąży na początku jak miałam mdłosci, to odrzuciło mnie od tej popołudniowej, ale poranna musiała zostać, bo bez niej ani rusz. No ale ja mam niskie ciśnienie i nawet mi gin poradziła pić tą kawę (pod warunkiem, że słaba).
Jabtez ze wzgledu na cisnienie powinnam pic kawe ale nie dam rady, wiec kofeinke zastepuje czarna herbatka [emoji6] to mi smakuje

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry