reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja panikara nie jestem a z tak uporczywym stawianiem się brzucha i to bolesnym bym do lekarza jechała.

A w którym jesteś tygodniu? W 12/13 czułam pod spojeniem łonowym, teraz (skończony 16tc) najwyżej jakieś 3 palce pod pępkiem.

Moje cycki czuję ale nie bolą przy dotyku. Za to brodawki to jakiś hardkor! Karmienie mojej ssaczki jest bardzo przyjemne NOT ale ona się nie poddaje ;) z piersi, którą nie karmię sączy mi się siara i zdecydowanie zaczyna pachnieć mleczkiem. No dla mnie to nie smród, bynajmniej ;)

Dziś się nie obijałam, byłam na cmentarzu u szwagra, potem w H&M i kupiłam dwa super bikini na wakacje :D

Anetka gratuluję Rosalie :) mojeboje gratki udanej wizyty.

Miłego wieczoru kobietki :)
W czwartek zaczne 17. Tylko mam troche duzo skóry po 1ciazy zostal wałek i mysle czy to moj bąbelek [emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W czwartek zaczne 17. Tylko mam troche duzo skóry po 1ciazy zostal wałek i mysle czy to moj bąbelek [emoji173][emoji173][emoji173]

Pewnie tak ^^ <3 ja wlasnie na poczatku 17 zaczęłam czuć te bulgotanie,wibrowanie :D a teraz coraz czesciej jakby bąbelek jakiś pękał takie uderzanie <3 wow!

Ja panikara nie jestem a z tak uporczywym stawianiem się brzucha i to bolesnym bym do lekarza jechała.

:)

Ja właśnie nie chcę panikować bo niby to normalne..ale jak mi po nospach nie pomaga i dalej kłuje..sama nie wiem..zobacze jeszcze jutro..teoretycznie powinnam kończyć miesiączkę planowo więc może to stąd..sama sobie tłumaczyć próbuje :(

Pewnie tak ^^ <3 ja wlasnie na poczatku 17 zaczęłam czuć te bulgotanie,wibrowanie :D a teraz coraz czesciej jakby bąbelek jakiś pękał takie uderzanie <3 wow!
Tylko czasami nie wiem czy to nie gazy [emoji23][emoji23][emoji23]. No ale czuje normlanie takie blum. Tak to jest piękne <3. To pewnie ok 14 masz termin? :)

Ja właśnie nie chcę panikować bo niby to normalne..ale jak mi po nospach nie pomaga i dalej kłuje..sama nie wiem..zobacze jeszcze jutro..teoretycznie powinnam kończyć miesiączkę planowo więc może to stąd..sama sobie tłumaczyć próbuje :(
Posłuchaj jeśli Cię boli idz na IP ja nie chce Cię straszyć, ale nie lepiej wiedzieć co jest? Ja po 1 ciąży jestem panikara podziwiam Cię. ..

Tylko czasami nie wiem czy to nie gazy [emoji23][emoji23][emoji23]. No ale czuje normlanie takie blum. Tak to jest piękne <3. To pewnie ok 14 masz termin? :)

25-30listopada :D a myslalam,że na grudzień termin mam dlatego ta grupa :D Ale wyszlo co innego po I prenatalnym :D

Posłuchaj jeśli Cię boli idz na IP ja nie chce Cię straszyć, ale nie lepiej wiedzieć co jest? Ja po 1 ciąży jestem panikara podziwiam Cię. ..

Nie wiem sama,ja sie nie chce po prostu nakręcać dodatkowo.. ;( liczę,że samo minie jakoś :(

25-30listopada :D a myslalam,że na grudzień termin mam dlatego ta grupa :D Ale wyszlo co innego po I prenatalnym :D

Nie wiem sama,ja sie nie chce po prostu nakręcać dodatkowo.. ;( liczę,że samo minie jakoś :(
Ja też nie lubię po lekarzach chodzić, ale w tym wypadku nie ryzykowałabym. Chyba, że czujesz, że to nic poważnego.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Ja rozumiem ale tam jest dziecko . tu juz nie chodzi o Ciebie. Ja gdybym nie pojechala w 1 ciazy to nie ogladalabym mojego synka

Do góry