reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Lux ja uwazam, ze lepiej mniej przytyc niz za duzo ;) jakos sie nie martwie podobno dziecko ciagnie glownie z ud ja mam takie nawet solidne wiec niech bierze z nich ile chce hihi zreszta teraz dzidzia wazy bardzo malutko wiec i przyrost nie powinien byc jakis mega duzy ....
wiem, dziecko wazy bardzo malo, ale chodzi mi wage wod plodowych itp, czy w 15 tygodniu juz powinnam przybierac czy nie

reklama
Dziewczyny oglądacie Grę o Tron? Ja dzisiaj od rana w kółko słucham muzykę z wczorajszego odcinka, świetny był. I tak sobie muszę dotrwać w pracy do 13:20 do wizyty u lekarza, ale niczego niesamowitego po tej wizycie się nie spodziewam.

Dziewczyny oglądacie Grę o Tron? Ja dzisiaj od rana w kółko słucham muzykę z wczorajszego odcinka, świetny był. I tak sobie muszę dotrwać w pracy do 13:20 do wizyty u lekarza, ale niczego niesamowitego po tej wizycie się nie spodziewam.
I teraz rok czekania na kolejny sezon [emoji22]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

nic nie mów bo od rana fejs mnie spoileruje aaaa a ja dopiero dziś :D :p

reklama
Do góry