wiem, dziecko wazy bardzo malo, ale chodzi mi wage wod plodowych itp, czy w 15 tygodniu juz powinnam przybierac czy nieLux ja uwazam, ze lepiej mniej przytyc niz za duzo jakos sie nie martwie podobno dziecko ciagnie glownie z ud ja mam takie nawet solidne wiec niech bierze z nich ile chce hihi zreszta teraz dzidzia wazy bardzo malutko wiec i przyrost nie powinien byc jakis mega duzy ....
reklama
mojeboje
Fanka BB :)
Dziewczyny oglądacie Grę o Tron? Ja dzisiaj od rana w kółko słucham muzykę z wczorajszego odcinka, świetny był. I tak sobie muszę dotrwać w pracy do 13:20 do wizyty u lekarza, ale niczego niesamowitego po tej wizycie się nie spodziewam.
I teraz rok czekania na kolejny sezon [emoji22]Dziewczyny oglądacie Grę o Tron? Ja dzisiaj od rana w kółko słucham muzykę z wczorajszego odcinka, świetny był. I tak sobie muszę dotrwać w pracy do 13:20 do wizyty u lekarza, ale niczego niesamowitego po tej wizycie się nie spodziewam.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
nie ogladam tego, o ktorej masz wizyte?Dziewczyny oglądacie Grę o Tron? Ja dzisiaj od rana w kółko słucham muzykę z wczorajszego odcinka, świetny był. I tak sobie muszę dotrwać w pracy do 13:20 do wizyty u lekarza, ale niczego niesamowitego po tej wizycie się nie spodziewam.
elifit
Moderatorka
nic nie mów bo od rana fejs mnie spoileruje aaaa a ja dopiero dziśDziewczyny oglądacie Grę o Tron? Ja dzisiaj od rana w kółko słucham muzykę z wczorajszego odcinka, świetny był. I tak sobie muszę dotrwać w pracy do 13:20 do wizyty u lekarza, ale niczego niesamowitego po tej wizycie się nie spodziewam.
mojeboje
I teraz rok czekania na kolejny sezon [emoji22]
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
No niestety
elifit
Moderatorka
w międzyczasie trzeba coś nowego obejrzeć albo przeczytać. Ja oglądam Wikingów. Mój m przerobił wszystkie książki sagi GoTNo niestety
Tuiles
sorry ale ja mam jakies inne normy ft4. jaki masz zakres normy??????
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Norma to 1,00 - 1,60 ng/dl, ale to nie uwzględnia ciężarnych. Diagnostyka podaje osobno normy dla kobiet w ciąży i one w II trymestrze są 0,82-1,40 ng/dl. Więc mój 1,22 usadawia się raczej w górnej części widełek.
mojeboje
13:20nie ogladam tego, o ktorej masz wizyte?
reklama
elifit
Moderatorka
t dobre ft4 masz, ja miałam 0,93 więc nisko.Norma to 1,00 - 1,60 ng/dl, ale to nie uwzględnia ciężarnych. Diagnostyka podaje osobno normy dla kobiet w ciąży i one w II trymestrze są 0,82-1,40 ng/dl. Więc mój 1,22 usadawia się raczej w górnej części widełek.