Lola Lolitta
Fanka BB :)
Elifit o co chodzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
brak slow, i tak w kolko beda robic, odwolyac, przywracac...mamy chory krajSzanowna Pani minister edukacji właśnie ogłosiła, że likwidują gimnazja.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
o wow wraca stara podstawówka bez gimnazjum.
Gdzieś czytałam, że rozstępy najczęściej wychodzą w II trymestrze właśnie. Ja na szczęście w ciąży z synkiem nie miałam żadnych i mam nadzieję, że i teraz tak będzie.Jezu nie strasz, że już TAKIE rozstępy by były w 16 czy 17 tc. To co by było dalej??? Myślałam, że rozstępy to raczej znacznie później się pojawiają ;(
Ojej zdrówka dla małego i miejmy nadzieję, że Was nie pozaraża.Witam sie z rana z wyrka.
Niedziela ciężka, Filip dostał gorączki, przespał pół dnia a później wymiotowal.
Wzięliśmy go do siebie na noc i dobrze, bo wybudzal sie z płaczem i wymiotowal ze trzy razy. Do tego gorączkę miał 39 stopni.
A nad ranem chyba był tak wykończony przez wymioty, gorączkę i zrywanie ze snu że nawet nie czuł jak sie zlał nam do łóżka.
Niewiem czy załapał przeziębienie ode mnie, czy grypa jelitowa go rozbiera.
Rano wstał i czuje się juz lepiej. Ale 38 gorączka sie utrzymuje. Zjadł mała parówke i wypil ciepła herbatę, narazie nic nie oddał.
Ehhh jak nie urok to sraczka.
Ja jeszcze nie dokonca wyleczona po przeziębieniu, a teraz jeszcze małego mi zmoglo.
Obym tylko kolejnego dziadostwa nie załapała.
Witam nowa mame z nami.
No właśnie my tak trzy dni przed owu, więc jakoś mi ten chłopak nie pasuje...mi duzo osob mowi, ze dziolcha, bo cera brzydka, pryszcz na pryszczu, wlosy tluste, zaszlam kilka dni przed owu i prosze sie nie smiac, ale na usg zawsze mi wyglada na dziolche
Sama miałam założyć ten wątek po połówkowym za 2 tygodnie, gdyby się okazało, że dziewczynka. Dobrze, że mnie ubiegłaś, bo taki wątek moim zdaniem bardzo przydatny.Dziewczyny, ponieważ część z Was na wątku wyprawkowym wspominała o chęci kupna/sprzedaży /zamiany rzeczy dzieciowych postanowiłam założyć oddzielny wątek targowy.
Link do: Kupię, sprzedam, zamienię - targ grudniówek
Kupię, sprzedam, zamienię - targ grudniówek
No mój synek niestety nie zawsze śpi w ciągu dnia, więc nie zawsze mam okazję. Ale jak śpi i ogarnę co jest do ogarnięcia, to zawsze korzystam i się kładę.Ja staram się spać z synem podczas jego drzemki bo inaczej nie jestem w stanie funkcjonować. Dzisiaj mnie okrutnie głowa boli, nie dałam rady nawet wyjść na spacer. Chyba będę musiała wziąć tabsa.
Na szczęście nie miałam tej przyjemności.Dziewczyny czy macie jakieś znajome/bądź same macie doświadczenie z kontrolami z zusu w trakcie l4 w ciazy ? Sporo ostatnio czytałam na ten temat i ponoć jak ma się zwolnienie to wg urzędników powinno się siedzieć w domu 24h/dobę, jeżeli jest kontrola i nie ma nas w domu to do momentu odwołania wstrzymują wypłatę chorobowego itd
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Życzę córci. Rozumiem Twoje marzenie.Życzcie mi córki . Marze o kucykach i sukieneczkach. Jednak cos mi mowi ,ze to syn.
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie rozumiem jak kobieta może być taka wredna dla drugiej kobiety.I z reguły kontrola jest przy działalności gospodarczej.
Nie zdziwiła bym się gdzyby moja szefowa naslala kontrolę. Pracuje w żłobku i przedszkolu i dzieciaczki różne choroby przynoszą, dodatkowo dźwiganie i przewijanie w ciąży to męczarnia.
Szefowa zastrzegła że nie będzie dla mnie żadnej ulgi.
Dostałam krwawienia, podejrzenie odklejenie kosmowki. I tak już jestem na l4 od 6 tyg ciazy. Lekarz tak czy siak nie zaleca bym wróciła, bo dodatkowo przy mojej szefowej nie mozna się nie stresowac, wredne babsko.
Więc kilka kontroli będę miała znając życie.
Niech przyjeżdżają, poczekam kawę im zrobię może placka upieke hahaha
No dokładnie, niech już się na coś zdecydują.brak slow, i tak w kolko beda robic, odwolyac, przywracac...mamy chory kraj
Ja teżTeż to właśnie usłyszałam. I nie taka stara! Ja taką kończyłam. I to dopiero co
Ja teżTeż to właśnie usłyszałam. I nie taka stara! Ja taką kończyłam. I to dopiero co