reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Dziewczyny jestem załamana 😢 Jeszcze w ciąży zrobiłam cytologię płynną, bo wcześniej miałam Asc-us. Dziś dostałam taki wynik... Jestem już umówiona do szpitala na badane (10 stycznia) zrobiłam to już po pierwszym wyniku. Miała któraś z Was takie wyniki? Czy to nie jest przeciwwskazanie do starań?
Dwóch lekarzy dotychczas mówiło, że mogę zachodzić w ciążę, ale teraz się boję.
Ja po ostatniej płynnej miałam CiN1 i kazał kolejna za 6 miesięcy zrobić i przyjść z wynikiem. Nie było wskazań do kolposkopii. Także w styczniu będę robiła.

Aaa no to może tutaj akurat wiesz lepiej. Ja co do proga nie mam az takiej wiedzy. U mnie po prostu każe robić z uwagi na niedomeogę. Ale to wykryli lekarze dopiero teraz, więc w tym temacie może dziewczyny znają się lepiej 😬
Ja umywam raczki🙈
Ja mam niedomoge. Mi kazali badać, tego dnia rano nie brać tabletki, wziąć po pobraniu. 😉

reklama
Do góry