U
użytkowniczka Co
Gość
No właśnie też dzisiaj łatwo mnie wyprowadzić z równowagi. DziękujęTak, normalne niestety. Mogą też wystąpić jazdy psychiczne. Niektóre dziewczyny miały nawet myśli samobójcze, także uważaj na siebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie też dzisiaj łatwo mnie wyprowadzić z równowagi. DziękujęTak, normalne niestety. Mogą też wystąpić jazdy psychiczne. Niektóre dziewczyny miały nawet myśli samobójcze, także uważaj na siebie
Niestety tak ja byłam śpiąca, głowa mnie bolała i taka ogólnie depresyjna byłam.Dziewczyny, czy to normalne, że na duphastonie mam samopoczucie zerowe? Głowa mnie boli, spać mi się chce strasznie. Tragedia. Jeszcze jakoś słabiej po tym widzę.
Też dziś u mnie 10 dpo ,bialutko.
Dziewczyny z II kreseczkami i te które już je widziały ile dpo wyszedł wam test pozytywny?
Niestety normalne. Miałam dokładnie to samo :/Dziewczyny, czy to normalne, że na duphastonie mam samopoczucie zerowe? Głowa mnie boli, spać mi się chce strasznie. Tragedia. Jeszcze jakoś słabiej po tym widzę.
Ja po ostatniej płynnej miałam CiN1 i kazał kolejna za 6 miesięcy zrobić i przyjść z wynikiem. Nie było wskazań do kolposkopii. Także w styczniu będę robiła.Dziewczyny jestem załamana Jeszcze w ciąży zrobiłam cytologię płynną, bo wcześniej miałam Asc-us. Dziś dostałam taki wynik... Jestem już umówiona do szpitala na badane (10 stycznia) zrobiłam to już po pierwszym wyniku. Miała któraś z Was takie wyniki? Czy to nie jest przeciwwskazanie do starań?
Dwóch lekarzy dotychczas mówiło, że mogę zachodzić w ciążę, ale teraz się boję.
Mi w obu ciążach pozno - 12 i 15 dpo. Ale też nie testuję jak dzika więc może były wcześniejTeż dziś u mnie 10 dpo ,bialutko.
Dziewczyny z II kreseczkami i te które już je widziały ile dpo wyszedł wam test pozytywny?
Ja mam niedomoge. Mi kazali badać, tego dnia rano nie brać tabletki, wziąć po pobraniu.Aaa no to może tutaj akurat wiesz lepiej. Ja co do proga nie mam az takiej wiedzy. U mnie po prostu każe robić z uwagi na niedomeogę. Ale to wykryli lekarze dopiero teraz, więc w tym temacie może dziewczyny znają się lepiej
Ja umywam raczki
A miałaś podawany progesteron po owulce?Ja mam niedomoge. Mi kazali badać, tego dnia rano nie brać tabletki, wziąć po pobraniu.