reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Ja badałam właśnie przed braniem i wtedy dostałam i lutka i dupka i nie było potrzeby badać. Lekarka mówiła, że obstawa jest i wynik będzie przekłamany, gdyby zdarzyło się plamienie to najwyżej Lekarz dawke zwiększy. Ale to też zależy od historii. Mamy jeszcze sporo lekarzy, którzy do którego tygodnia nie chcą wypisać nic takiego, uważają to za sztucznie podtrzymywanie ciąży.
A to akurat wiem, bo moja immuno zaleciła teraz progesteron brać już po owulacji, a lekarz powiedział, że nie jest zwolennikiem progesteronu. Ale oczywiście możemy tak spróbować działać 😬.

reklama
A to akurat wiem, bo moja immuno zaleciła teraz progesteron brać już po owulacji, a lekarz powiedział, że nie jest zwolennikiem progesteronu. Ale oczywiście możemy tak spróbować działać 😬.
To moja gin właśnie zaraz po potwierdzeniu owulacji przepisuje progesteron. I chyba jak już się zacznie brać to nie można przerywac

Zamiast inofemu zamówiłam fertistim i mam nadzieję że będzie tak samo dobry, opinie dobre i tańszy 😉 wzięłam na próbę w zestawie dla mnie i dla męża. Używał któryś z panów?

reklama
Dziewczyny, czy to normalne, że na duphastonie mam samopoczucie zerowe? Głowa mnie boli, spać mi się chce strasznie. Tragedia. Jeszcze jakoś słabiej po tym widzę.
Tak, normalne niestety. Mogą też wystąpić jazdy psychiczne. Niektóre dziewczyny miały nawet myśli samobójcze, także uważaj na siebie 😘

Do góry