reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
@kropka. Acard brałaś na własną rękę w związku z jakąś mutacja czy całkiem bez powodu? Od pewnego czasu też nad acaedem się zastanawiałam na własną rękę ale nie wiem co później z tym faktem zrobić jak już zajdę.

No właśnie, chciałam wam to napisać. 🙂
Bo któraś dziewczyna ostatnio pisała, że raczej nic nie będzie u niej w tym cyklu.

Teotetycznie cykl bez większych złudzeń na powodzenie. Jeden seks przed owulacja. A tu proszę 🙂 jakiś waleczny agent sobie poczekał.
Nawet nie zaczynałam ten luteiny dopochwowej stosować..
Ja miałam seks 3 dni przed owulacja, w dniu w którym na teście wyskoczył pik i dzień po. Zobaczymy co z tego będzie, ale patrząc na przypadki tutaj to wszystko jest możliwe 😁
Dowiem się za 1,5 tygodnia 😁

Ja miałam seks 3 dni przed owulacja, w dniu w którym na teście wyskoczył pik i dzień po. Zobaczymy co z tego będzie, ale patrząc na przypadki tutaj to wszystko jest możliwe 😁
Dowiem się za 1,5 tygodnia 😁
Właśnie o Tobie myślałam, pisząc te moje poranne wywody 😁 tylko nie mogłam znaleźć postu. Trzymam kciuki ✊

Dziewczyny, mam pytanie, bo zaczynam swoją przygodę z testami owu - od kiedy się testować przy cyklach średnio 30-31 dni żeby to miało sens? Dziś mam 10 dc i zastanawiam się czy to za wcześnie?

reklama
Do góry