LadyCaro
Fanka BB :)
fujkaMikołajkowe czekolady to spoko.. Ale kto je cukrowe baranki ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fujkaMikołajkowe czekolady to spoko.. Ale kto je cukrowe baranki ?
tak a jak rozpakowujesz z tego papierka to sie okazuje, ze tmikołaj tak naprawdę ma kształt penisa xDMnie one przerażają
nie wiem czy w ciąży można sobie tak oo nagle odstawić. Na pewno trzeba skonsultować z lekarzemZaczęłam brać na własną rękę..I teraz kurde, wiem że to nie cukierki.. nie wiem czy brać dalej..
Jezu tak! One są tak dobreKocham czekoladowe mikołaje, a zwłaszcza te z kinderka
Ja miałam seks 3 dni przed owulacja, w dniu w którym na teście wyskoczył pik i dzień po. Zobaczymy co z tego będzie, ale patrząc na przypadki tutaj to wszystko jest możliweNo właśnie, chciałam wam to napisać.
Bo któraś dziewczyna ostatnio pisała, że raczej nic nie będzie u niej w tym cyklu.
Teotetycznie cykl bez większych złudzeń na powodzenie. Jeden seks przed owulacja. A tu proszę jakiś waleczny agent sobie poczekał.
Nawet nie zaczynałam ten luteiny dopochwowej stosować..
Właśnie o Tobie myślałam, pisząc te moje poranne wywody tylko nie mogłam znaleźć postu. Trzymam kciukiJa miałam seks 3 dni przed owulacja, w dniu w którym na teście wyskoczył pik i dzień po. Zobaczymy co z tego będzie, ale patrząc na przypadki tutaj to wszystko jest możliwe
Dowiem się za 1,5 tygodnia
proponuję jużDziewczyny, mam pytanie, bo zaczynam swoją przygodę z testami owu - od kiedy się testować przy cyklach średnio 30-31 dni żeby to miało sens? Dziś mam 10 dc i zastanawiam się czy to za wcześnie?