reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

@LadyCaro liczyłaś ile masz testów? 🤣
Ja właśnie sprawdziłam i wyszło, że zostały mi 3 testeo, jeden jakis check&go i 4 owulaki 😞 nie mam ani jednego pinka na potwierdzenie, jakby jakims cudem wyszła mi kreska na testeo 😁 chyba trzeba zrobić jakiś zamówienie 🤣

reklama
Uff... dobrze to słyszeć, że tak ci powiedział. Dzwonić nie będę, bo jej dzisiaj nie ma w gabinecie, a też jak zobaczy jakie to plamienie jest to może tak jak mówisz stwierdzi, że to nie jest przeciwwskazanie.🤞 Tak czy siak wizyta nie będzie bez sensowna bo chce jej pokazać badania które sobie dodatkowo zrobiłam, więc i tak będę na wizycie. Jedynie bardzo bym chciała mieć w końcu robiona tą drożność, bo jakoś wewnętrznie bardzo wierzę, że może po drożności zdarzy się cud i się uda zajść. Mam nadzieję że się nie rozczaruje.
Trzymam kciuki za to, aby się udało! 🤞
Daj znam znać potem ;)

A mnie dziś przywitał piękny pik. Chociaż czuje, że ten cykl będzie 💩 bo oboje nie mamy mocy do tego, cały miesiąc jestem chora i bez chęci do życia.

Załączniki

• 1e261388-182f-4955-9fcf-0319a3cc9665.jpeg
    1e261388-182f-4955-9fcf-0319a3cc9665.jpeg
    7,2 KB · Wyświetleń: 59
Czy też masz tak, że jak męża nie ma, to lepiej się w domu działa? 🤣
Mi się jakoś lepiej sprząta wtedy 🤔
Ale Kevin ❤️ miły wieczór będzie 😁
ogólnie tak, sprząta mi się dużo lepiej jak męża nie ma. Więc jakieś małe sprżatnie to okej, ale podłoga, odkurzanie, cała łazienka to jak go nie ma sobie planuję :D Ale dziś chyba odpocznę, nie będę urządzać jakichś porządków :D
Uff... dobrze to słyszeć, że tak ci powiedział. Dzwonić nie będę, bo jej dzisiaj nie ma w gabinecie, a też jak zobaczy jakie to plamienie jest to może tak jak mówisz stwierdzi, że to nie jest przeciwwskazanie.🤞 Tak czy siak wizyta nie będzie bez sensowna bo chce jej pokazać badania które sobie dodatkowo zrobiłam, więc i tak będę na wizycie. Jedynie bardzo bym chciała mieć w końcu robiona tą drożność, bo jakoś wewnętrznie bardzo wierzę, że może po drożności zdarzy się cud i się uda zajść. Mam nadzieję że się nie rozczaruje.
Nie dziwię Ci się. Ja tak miałam z histero - bardzo na nią czekałam a akurat wtedy okres mi się spóźnił 3 dni. Jak mi w szpitalu powiedzieli, ze za dużo krwi i prawdopodobnnie mi nie zrobią to się popłakałam... A finalnie zrobili jednak :p
@LadyCaro liczyłaś ile masz testów? 🤣
Ja właśnie sprawdziłam i wyszło, że zostały mi 3 testeo, jeden jakis check&go i 4 owulaki 😞 nie mam ani jednego pinka na potwierdzenie, jakby jakims cudem wyszła mi kreska na testeo 😁 chyba trzeba zrobić jakiś zamówienie 🤣
Nie, ale specjalnie for You zaraz policzę

reklama
Do góry