reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Team tylko białe skarpetki. Czarnych mam jedną parę wysokich, ale to noszę na spodnie/leginsy. Czarne skarpetki to u mnie poczucie brudnych skarpetek 😂
Jakie macie inne dziwactwa? Ubraniowe i nie tylko?
ja mam takie, że w zasiegu mojego wzroku nie mogą leżeć pestki, ogryzki, ogryzione kości od mięsa - generalnie wszystko co miało kontakt z wnętrzem jamy ustnej. Obrzydza mnie to niesamowicie.
Albo np siedzicie ze znajomymi w barze i ktoś wyrzuca wyrzutą gumę do popielniczki. No porzygać się idzie.

To ja zazwyczaj noszę skarpetki męża - a że jemu kupuję kolorowe, to takie też noszę 😅 Nie ma dla mnie nawet znacznie, czy są dobrane do pary, bo i tak mają różne wzory 😂 ale żeby nie było - mam też dwie pary własnych, białych z szeroka gumka i kilka wełnianych (i białe, i ciemno szare i pomarańczowe, i kolorowe).

Dziewczyny dostałam antybiotyk a na dniach mam mieć owulke (O ile bedzie). Czy przy antybiotyku nie są wskazane starania? Czy nie ma związku? Czytam w Googlach i niby powinno się poczekać do wydalenia antybiotyku z organizmu ale nie wiem czy to prawda a wy tu dużo mądrzejsze 😪

Team tylko białe skarpetki. Czarnych mam jedną parę wysokich, ale to noszę na spodnie/leginsy. Czarne skarpetki to u mnie poczucie brudnych skarpetek 😂

Ja nie mogę mieć skorupki w jajku/jajecznicy. Jak jem gotowane albo jajecznicę i poczuje między zębami chociaż kawalatek to mi wszystko w gardle staje i na 🤮 zbiera

Oj miałam tak jak Ty i tylko białe adaśki, ale teraz to mi wszystko jedno i głównie kupuje ciemne. Zmiana głównie przez mieszkanie chwilę u teściów. Teściowa przez moje skarpetki czuła wstyd, tłumaczyła się z mycia podłogi więc dla jej komfortu zaczęłam kupować ciemne.

reklama
Oj miałam tak jak Ty i tylko białe adaśki, ale teraz to mi wszystko jedno i głównie kupuje ciemne. Zmiana głównie przez mieszkanie chwilę u teściów. Teściowa przez moje skarpetki czuła wstyd, tłumaczyła się z mycia podłogi więc dla jej komfortu zaczęłam kupować ciemne.
Idealna z Ciebie synowa skoro robią coś dla komfortu teściowej

Do góry