reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
ja owulaków też nie robię i nie mam. Ale ciążowych mam z 60, bo ostatnio te one stepy 40 szt przyszły.
Jesteś jedną z tych dziewczyn, które znam z tego forum już dość długo a historia starań i ten czas, ktory już upłynął jest niesprawiedliwie długi i też tak myślę, należy Ci się.
Prawda jest taka, że należy się spełnienie tego marzenia każdej, ktora się stara, ale wiele dziewczyn starających się krócej wyprostuje z pomocą lekarzy to i owo i zapewne doczeka się rezultatu szybciej niż te dziewczyny, które starają się tu już tak długo, że bez specjalnego wysiłku łatwo wymienić ich nicki z pamięci jak niechciany wiersz. Trzymam za nie bardzo mocno kciuki a całą resztę wspieram myślami wierząc w sukces każdej z Was. Nikt nie zasługuje na to, by w tej sprawie los nie rozdał tak jak chcemy. Ale łatwo mi na szczęście pisać, że Wam kibicuje, że Wasze kreski cieszą bardzo mocno i radują, nawet gdy z niektórymi dziewczynami nie dogaduje się tu, to i tak kibicuje. Bo jestem Mamą mojej 3 i nie pptrafię sobie nawet wyobrazić jak wiele z Was musi się czuć gdy cykl za cyklem jest negatywny.
Dlatego go go go dziewczyny, sypcie tu kreskami jak Mikołaj z worka prezentami☃️

ale nie jest to rzecz nie możliwa, jeżeli ktoś pragnie dziecka to lekarz powinien dostrzec te dobre strony i pomóc. Chyba że definitywnie nie wchodzi to w grę, ale myślę że już dawno byś o tym usłyszała:) spróbuj, bo może tu być pies pogrzebany… a w takiej sytuacji można się starać i starać, a przez taki czas, o tyle razy ile trafialiście w „okolice owulki” to już ta loteria powinna mieć wygraną 😘
To jest chyba właśnie jakiś ruch, ktory wykonam w nowym roku lub złożę broń całkowicie. I będę tu zagladać tylko, by wykreślać z pamięci te, ktore już przeniosly się na wątek Mama.

Co do ciepłych stóp i grubych skarpet- traktowałam to jako oficjalne zalecenie po transferze bo wszędzie dziewczyny pisały żeby o to dbać 😄 nawet sobie kupiłam specjalnie grube wełniane skarpety do leżenia na kanapie 😂
A ja w ub roku dostałam skarpety z merino od ciotki.q
Nie nosiłam bo takie ciemne...jak męskie.
Aż w końcu jeszcze przed sezonem grzewczym, ale we wrześniu założyłam bo było mi zimno na chacie... Jezuuu jakie to ciepłe;) od tego czasu uwielbiam te skarpeciory.

A ja w ub roku dostałam skarpety z merino od ciotki.q
Nie nosiłam bo takie ciemne...jak męskie.
Aż w końcu jeszcze przed sezonem grzewczym, ale we wrześniu założyłam bo było mi zimno na chacie... Jezuuu jakie to ciepłe;) od tego czasu uwielbiam te skarpeciory.
To ja noszę głównie czarne skarpetki xD

reklama
To ja noszę głównie czarne skarpetki xD
Me Too Omg GIF by Bounce

Do góry