Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś jedną z tych dziewczyn, które znam z tego forum już dość długo a historia starań i ten czas, ktory już upłynął jest niesprawiedliwie długi i też tak myślę, należy Ci się.ja owulaków też nie robię i nie mam. Ale ciążowych mam z 60, bo ostatnio te one stepy 40 szt przyszły.
To jest chyba właśnie jakiś ruch, ktory wykonam w nowym roku lub złożę broń całkowicie. I będę tu zagladać tylko, by wykreślać z pamięci te, ktore już przeniosly się na wątek Mama.ale nie jest to rzecz nie możliwa, jeżeli ktoś pragnie dziecka to lekarz powinien dostrzec te dobre strony i pomóc. Chyba że definitywnie nie wchodzi to w grę, ale myślę że już dawno byś o tym usłyszała spróbuj, bo może tu być pies pogrzebany… a w takiej sytuacji można się starać i starać, a przez taki czas, o tyle razy ile trafialiście w „okolice owulki” to już ta loteria powinna mieć wygraną
działaj z nowym rokiem, daj sobie jeszcze szansę! Mega czekam na Twoje dwie kreskiTo jest chyba właśnie jakiś ruch, ktory wykonam w nowym roku lub złożę broń całkowicie. I będę tu zagladać tylko, by wykreślać z pamięci te, ktore już przeniosly się na wątek Mama.
Ja na Twoje rownieżdziałaj z nowym rokiem, daj sobie jeszcze szansę! Mega czekam na Twoje dwie kreski
Ja tez czesto. Na to ona mówiła, żeby naciskać stopy np na jakiejś macie do akupresury, ogrzewac, zakladac ciepłe skarpeciory.Mam wiecznie zimne stopy….
A ja w ub roku dostałam skarpety z merino od ciotki.qCo do ciepłych stóp i grubych skarpet- traktowałam to jako oficjalne zalecenie po transferze bo wszędzie dziewczyny pisały żeby o to dbać nawet sobie kupiłam specjalnie grube wełniane skarpety do leżenia na kanapie
To ja noszę głównie czarne skarpetki xDA ja w ub roku dostałam skarpety z merino od ciotki.q
Nie nosiłam bo takie ciemne...jak męskie.
Aż w końcu jeszcze przed sezonem grzewczym, ale we wrześniu założyłam bo było mi zimno na chacie... Jezuuu jakie to ciepłe od tego czasu uwielbiam te skarpeciory.
Nie łam się kochana. Mój mąż nawet w wigilię pracujeAle wam zazdroszczę ja normalnie muszę śmigać do pracy dobrze, że chociaż wigilia jest w niedziele to przynajmniej mam wolną.
To ja noszę głównie czarne skarpetki xD