reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

właśnie słyszałam o tych stopach też! podobno właśnie jakoś stopy są połączone z macicą i dobrze jest dbać o ich ciepło. Szczególnie około okresu zagnieżdzania (to wiadomość od jakiegoś lekarza no ale jednak na YT)
tez to słyszałam i nawet po owulacji co noc zakładałam skarpetki mimo ze tego niecierpię 😂

reklama
Ja nie mogę mieć skorupki w jajku/jajecznicy. Jak jem gotowane albo jajecznicę i poczuje między zębami chociaż kawalatek to mi wszystko w gardle staje i na 🤮 zbiera
Ja nie mogę mieć w jajecznicy nawet kawałka białego… jak tylko zobaczę, że jest dokładnie niewymieszane i jakiś biały kawałek to w życiu tego nie zjem. Jeszcze jak to się ciągnie, to już w ogóle mnie obrzydza.

reklama
Ja nie mogę mieć w jajecznicy nawet kawałka białego… jak tylko zobaczę, że jest dokładnie niewymieszane i jakiś biały kawałek to w życiu tego nie zjem. Jeszcze jak to się ciągnie, to już w ogóle mnie obrzydza.
Mój mąż tak ma. Przez niego nauczyłam się jeść ścięta jajecznicę. A wcześniej - im bardziej wodnista i kremowa tym lepiej
Nie idealna, ale bardzo szanuję moja teściową. Z resztą to na nią mogę najwięcej liczyć i daje mi sporo wsparcia.
🩷 mogę powiedzieć jedno: szczere zazdroszczę.
Ja na myśl o spotkaniu z moją mam ścisk żołądka.

Do góry