Anahstasia
Aktywna w BB
Dzięki, chyba potrzebowałam usļyszeć, że mi się nie przywidziało aż się poryczałamTo nie cień, to blada kreseczka lec na betę! Trzymam kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki, chyba potrzebowałam usļyszeć, że mi się nie przywidziało aż się poryczałamTo nie cień, to blada kreseczka lec na betę! Trzymam kciuki!
u mnie podobnieJa też, ale patrząc na temperaturę, niestety bez szans. Najbliższy tydzień zapowiada się dość ponuro i mokro :/ mam jednak nadzieję, że śnieg wróci przed świętami.
Fetilman plus, wrzucam mu omegę dodatkowo i czasami korzen Maca. No i przede wszystkim nie trzyma laptopa na kolanach lub jajkach jak lezy i ogląda. Pijemy też soki z wyciskarki w sierpniu ,wrześniu, pazdzierniku duzo z marchewki, teraz weszły buraki i jabłko.Super co tam ciekawego partner łyka, że taka poprawa?
Ślepa Kosinka widziWczoraj w 5dpt na teście biel bieli, dziś w 6dpt widzę cień cienia cienia. Nie wytrzymam chyba i polecę jeszcze dziś na betę.
Zobacz załącznik 1594164
ja mysle ze to znak, dobry znakElo w poniedziałek!
Ale szybko się śnieg roztapia...
a do mojego gradła bolącego doszło ciągłę kichanie! Chyba sobie zażyczę dodatkowy home office z tego tytułu
Miłego dnia!
W u nas od wczoraj 1cm więcejElo w poniedziałek!
Ale szybko się śnieg roztapia...
a do mojego gradła bolącego doszło ciągłę kichanie! Chyba sobie zażyczę dodatkowy home office z tego tytułu
Miłego dnia!
Muszę sprawdzićCałe półki zerówek są w Auchanie. Mają mega duży wybór i niektóre są naprawdę dobre
Widać kreskę!Wczoraj w 5dpt na teście biel bieli, dziś w 6dpt widzę cień cienia cienia. Nie wytrzymam chyba i polecę jeszcze dziś na betę.
Zobacz załącznik 1594164
Ja ledwo wyszłam tydzień temu z jakiegoś przeziębienia i dzisiaj znów gardło siadło dramatMnie od wczoraj katar, gardło i osłabienie na maxa rozkłada.