reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Ja w weekend kino i pieczenie pierników 🙈w tygodniu muszę ogarnąć chatę już pod święta i odgruzować się z prania 🙈 najgorsze jest to że coś mnie bierze płuca bolą i lekko mnie dusi oby szybko przeszło

ja póki co to tak puszczam w tle i lecą :D ale muszę kiedyś siąść uczciwie do wszystkich :D
Ja kiedyś bardzo lubiłam serie ale wersję książkową. Jakoś domu mnie irytowały. Próbowałam oglądać z braćmi, no ale nie byłam w stanie. Może teraz jak już z 15 lat nie czytałam książek filmu się spodobają?

Całe półki zerówek są w Auchanie. Mają mega duży wybór i niektóre są naprawdę dobre 😁
dzięki za podpowiedź, będę musiała się tak wybrać przed świętami/sylwestrem żeby jakieś zaopatrzenie zrobić coby się rodzina nie dziwiła, że zupełnie nie w swoim stylu, siedzę o suchym pysku 😜

reklama
To ja jestem jakaś dziwna bo nigdy mi Harry Potter nie przypadł do gustu i chyba obejrzałam tylko pierwsze dwie części, przeczytałam kilka książek (chyba moja polonistka lubiła i dawała mi HP w nagrodę za wszystkie konkursy recytatorskie czy inne dyktanda lub konkursy poezji😅) ale skoro Wam się tak podoba, to chyba podejmę kolejną próbę 😎

Do góry