wrobelmm
Fanka BB :)
Masz zdecydowanie większą kolekcję niż mojaMamy staraczkowy team Potterowy Ja mam nawet dedykowana Potterowi półkę I pokemonom, bo jestem też pokemoniara
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz zdecydowanie większą kolekcję niż mojaMamy staraczkowy team Potterowy Ja mam nawet dedykowana Potterowi półkę I pokemonom, bo jestem też pokemoniara
Jest ja kupiłam w biedrze najgorsze co w życiu piłam bleeeA jest takie O%? Gdzie ?i jakie?
Trzymam kciuki ;-)
Moje śpią kołami do góry i w dupie mają że co chwilę sru śnieg z dachuWygląda na to, że przyszła do nas odwilż i lawiny śniegu lecą nam z dach, przez co nasza suczka ma sraczke ze strachu (bo to taki odważny owczarek) - czuje, że to będzie gówniana noc
Ja kiedyś bardzo lubiłam serie ale wersję książkową. Jakoś domu mnie irytowały. Próbowałam oglądać z braćmi, no ale nie byłam w stanie. Może teraz jak już z 15 lat nie czytałam książek filmu się spodobają?ja póki co to tak puszczam w tle i lecą ale muszę kiedyś siąść uczciwie do wszystkich
Jest ja kupiłam w biedrze najgorsze co w życiu piłam bleee
Masz zdecydowanie większą kolekcję niż moja
dzięki za podpowiedź, będę musiała się tak wybrać przed świętami/sylwestrem żeby jakieś zaopatrzenie zrobić coby się rodzina nie dziwiła, że zupełnie nie w swoim stylu, siedzę o suchym pyskuCałe półki zerówek są w Auchanie. Mają mega duży wybór i niektóre są naprawdę dobre