reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
@nikaplis głowa do góry i wspieraj tam swojego chłopa, żeby do głowy nie dostał , tak jak dziewczyny napisały, że nie ma tragedii , z takim nasieniem spokojnie macie szanse na ciąże a suple i zadbać o siebie nie zaszkodzi.
Lekarz może się nie znał i stąd takie gadanie , nie zaszkodzi iść do tego androloga I posłuchać co on na to.
Na kiedy ma wizytę?
No na pewno się nie znał. Zobaczył 0% i tak to przedstawił że aż mąż do mnie przyleciał przytulać od razu po telefonie z tekstem "przepraszam, tylko się nie martw" 💔 i od razu poleciał po wyniki

Nie wiadomo kiedy wizyta, dopiero dzisiaj od razu mu wystawili skierowanie. Ale mój lekarz mnie też wysyła przez ten próg więc może nas oboje szybciej przyjmą

nie, bo nie przebadali wszystkich 440 mln plemników 😂 tylko jakąś próbę.
Wiesz, lekarz lekarzowi nierówny, jeśli takiej @Mademoiselle_Nika lekarz powiedział, że ciaże są tylko z morfo dwucyfrowej a ja np nigdy takiej na oczy u nikogo nie widziałam 😂 to wiesz. Jasne skonsultować warto, bo jednak parametr jest poniżej normy. No ale zawsze na wyniki nasienia patrzy się całościowo.
prawda. A jakoś z morfologia 3% przy koncentracji 115mln byłam w ciąży dwa miesiące pod rząd 🫣🫣
Cytuję „z morfologia poniżej 6% to tylko Invitro”.
Edit: żeby było jasne, to ostatnio znany lekarz ginekolog, po specjalizacji, pracujący na szpitalu i w prywatnej klinice leczenia niepłodności ze specjalizacją poronień nawykowych :) wizyta kosztowała mnie 300 zł i dowiedziałam się tyle, że badania mam nieuporządkowane, złe i w ogóle starać się możemy już. Wizyta bez USG.

Ostatnia edycja:
No na pewno się nie znał. Zobaczył 0% i tak to przedstawił że aż mąż do mnie przyleciał przytulać od razu po telefonie z tekstem "przepraszam, tylko się nie martw" 💔 i od razu poleciał po wyniki

Nie wiadomo kiedy wizyta, dopiero dzisiaj od razu mu wystawili skierowanie. Ale mój lekarz mnie też wysyła przez ten próg więc może nas oboje szybciej przyjmą
Szkoda słów na niektórych lekarzy, mam nadzieję, że szybko ustalą wizytę do androloga, i uspokoi ona Was oboje. Oby nie było tej zwyczajowej opieszałości w działaniach.🤞
Będzie dobrze , oby zaopiekowali się też Tobą i dali proga i może wkońcu zaskoczy🙂

Moje drogie, potrzebuję zdjęcie dobrej jakości testu ciążowego z cieniem. Chu jo cieniem najlepiej. Takiego nierozwikłanego! Że jedni widzieli, inni nie. Do eksperymentu.
Sory nie chce mi się szukać na innych wątkach 😅

reklama
Do góry