reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Apropo suszarki to ja byłam na nie. Bo przecież prąd, bo sprzęt drogi a przecież po co itd. A często tonę w praniu. Aż w końcu dojrzałam do tej decyzji i po przeczytaniu połowy internetu mąż mi sprawił w prezencie 3 dni temu. I ja widzę tylko 1 minus. Dlaczego tak późno się zdecydowałam 🙈😆
Ewentualnie mogę dorzucić drugiego minusa. Czemu się samo do szafy nie chowa
Dosłownie pokochałam całym sercem
Jest jedna rzecz z którą to mąż miał rację a ja się myliłam. Suszarka. Bardzo jej nie chciałam. Kupił z 5 lat temu (mamy małe mieszkanie) i stał taki gabaryt na środku. Ale znalazłam jej miejsce i lepsza jest niż zmywarka.

reklama
No ja mam porównanie bo trochę tych penisów widziałam 🤭 ale pamiętam jak spotykałam się z mega fajnym gościem, przystojny, z mega poczuciem humoru... Ale miał takiego małego... No ja mam małe dłonie a on mi w nich znikał 🙄 starał się chłopak bardzo ale jak go wzięłam w swoje ręce stwierdziłem, że NOPE... Nic z tego nie będzie 🤣

Season 9 Smh GIF by The Office
Jest to przykre, ale ja też miałam taką sytuację. No maluszek taki. A następnego dnia się pytal czy wszystko okej, bo widocznie miał doskonale swiaodmosc, że miał malucha

Co do rozmiarów przyrodzenia. Nie mam porównania mój mąż jest moim pierwszym partnerem z którym uprawiałam seks 😁😅 ale z opowiadań koleżanek itp uważam że do najmniejszych nie należy raczej średni mi wystarczy ze względu nawet na to że jestem malutka. 🤣 Update odnośnie testów ciążowych. Kreska ciemnieje więc ciąż raczej jest. Plus do tego ból piersi i taki ból w podbrzuszu a w sumie uczucie ucisku i jajniki czasem czuję.

Co do rozmiarów przyrodzenia. Nie mam porównania mój mąż jest moim pierwszym partnerem z którym uprawiałam seks 😁😅 ale z opowiadań koleżanek itp uważam że do najmniejszych nie należy raczej średni mi wystarczy ze względu nawet na to że jestem malutka. 🤣 Update odnośnie testów ciążowych. Kreska ciemnieje więc ciąż raczej jest. Plus do tego ból piersi i taki ból w podbrzuszu a w sumie uczucie ucisku i jajniki czasem czuję.
A zdjęcia testu gdzie przepraszam ja bardzo? :D

A zdjęcia testu gdzie przepraszam ja bardzo? :D
Ogólnie moja sugestia. One step testy są chujowe. Są niby z większą czułością niż easy home a kreski są o połowę jaśniejsze po wyschnięciu słabo widać.
Dla porównania dodałam obok z wczoraj. Na żywo są bardziej widoczne

Załączniki

• Screenshot_2023-12-02-11-28-07-154_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-12-02-11-28-07-154_com.miui.gallery.jpg
    153,1 KB · Wyświetleń: 143
reklama
Ogólnie moja sugestia. One step testy są chujowe. Są niby z większą czułością niż easy home a kreski są o połowę jaśniejsze po wyschnięciu słabo widać.
Dla porównania dodałam obok z wczoraj. Na żywo są bardziej widoczne
Potwierdzam ze ciulowe, moja partia tez jakaś felerna bo wszystkie wychodzą białe jak śnieg! 😆

Do góry