reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Jak "stare dziady" w domu, po wyjazdowych świętach marzę o spokoju w domu😁🫠 ale dojeżdża do nas teść i luzik, bo go lubię.😁
My rok temu tam spędziliśmy sylwestra 🤦 młody miał pół roku i padło hasło, że teść będzie sam bo teściowa miała nockę....to wpadnijcie do taty 🤦 nie było źle ale kurde nawet seksu noworocznego nie było 😂😂😂. W tym roku też nie będzie, bo lada moment okres ale przynajmniej w spokoju, razem i z filmem, który nas interesuje 🙂. Wcześniej 3 lata z rzędu spędzaliśmy sylwestra w stajni pilnując koni (bo robią imprezy bez opieki koło naszych koni 🤦🤦🤦) no i co roku jedno z nas miało 1 stycznia dniówkę 🤦. Nigdy więcej pracy w święta i proszenia się o urlopy

reklama
U nas remont trwa 3 tydzień. A wczoraj nudziło mi się i wzięłam się za sprzątanie ogrodu. Nie przygotowałam ogrodu na zimę, więc przy 8 stopniach i tym jak śnieg się rozpuścił, zagrabiłam liście, gałezie i brudy, zapakowałam w worki, wywaliłam wyschniete kwiaty z donic a ziemię rozsypałam po ogrodzie. Posortowałam wszystkie kartony, styropiany i folie i tak zeszło mi około 4h pracy fizycznej. Dziś czuję plecy, ręce i kłuje mnie jajnik trochę. Teraz patrzę na ogród i cieszy moje oczy, gotowy na wiosnę i rozkwit😁😊😇

U nas remont trwa 3 tydzień. A wczoraj nudziło mi się i wzięłam się za sprzątanie ogrodu. Nie przygotowałam ogrodu na zimę, więc przy 8 stopniach i tym jak śnieg się rozpuścił, zagrabiłam liście, gałezie i brudy, zapakowałam w worki, wywaliłam wyschniete kwiaty z donic a ziemię rozsypałam po ogrodzie. Posortowałam wszystkie kartony, styropiany i folie i tak zeszło mi około 4h pracy fizycznej. Dziś czuję plecy, ręce i kłuje mnie jajnik trochę. Teraz patrzę na ogród i cieszy moje oczy, gotowy na wiosnę i rozkwit😁😊😇
Ja też pewnie tak bym zrobiła, nie umiem siedzieć w miejscu.
Wczoraj poćwiczyłam z Chodakowska, przy uchylonym oknie. No i co? Rano bol głowy, katar 🤕 mieliśmy jechać do teściów na kilka dni.
A może to lepiej, bo w ogóle nie chciało mi sie tam jechac 😀

Trzymam kciuki za ostatnie kreski w tym roku!:-)

Meduje, że pojawiły się pęcherzyki na obu jajnikach po 16 mm i w sobotę iui 🤭 jestem w szoku, nastawiałam się na styczeń bo to dopiero druga wizyta była. Ale lekarz twierdzi, że skoro endometrium piękne i pęcherzyk przy drożnym to nie ma sensu czekać 🙆

Ostatnia edycja:
Ja mam jakąś chorą sytuację ... Miałam nie robić testu ale coś mnie tknęło... Kupiłam dwa różne, zrobiłam ... Vitam biały, pod światło minimalnie zaznaczona testowa, na drugim "mama" cień, cieniowanego cienia, praktycznie nie do złapania na zdjęciu. Zostawiłam testy, zajęłam się życiem...i po czasie oczywiście cuda 🤦 tylko dlaczego na obu 🤦

Ja mam jakąś chorą sytuację ... Miałam nie robić testu ale coś mnie tknęło... Kupiłam dwa różne, zrobiłam ... Vitam biały, pod światło minimalnie zaznaczona testowa, na drugim "mama" cień, cieniowanego cienia, praktycznie nie do złapania na zdjęciu. Zostawiłam testy, zajęłam się życiem...i po czasie oczywiście cuda 🤦 tylko dlaczego na obu 🤦

A nie możesz skoczyć na betę?

reklama
Ja właśnie wracam od rodziców. Dbałam żeby jedzonka nie zostało. Dobrze, że mam dresy. U mnie tylko tata zapytał kiedy bombelka ochrzczony, ja zwyczajowo to olałam. Co do alkoholu, siedzimy sobie wszyscy i tak mówię do mamy, że jakaś patologiczna rodzina jesteśmy, wódka w domu i nikt nie pije. No to mama kieliszek wina, ja piwko bezalkoholowe...

Do góry