Magdalena09
Fanka BB :)
tylko nie wiem jeszcze jakie kino będzie lecieć bo my nie mamy telewizji więc pewnie wleci jakiś NetflixMy mamy równie porywający plan
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tylko nie wiem jeszcze jakie kino będzie lecieć bo my nie mamy telewizji więc pewnie wleci jakiś NetflixMy mamy równie porywający plan
My też żyjemy bez telewizji pewnie będziemy dalej oglądać Reacheratylko nie wiem jeszcze jakie kino będzie lecieć bo my nie mamy telewizji więc pewnie wleci jakiś Netflix
Coś się przebija, trzymam kciuki za rozwój sytuacjiZrobiłam dzisiaj rano z ciekawości test, myśląc że będzie całkiem biały w 11dpo i utwierdzę się z moim przeczuciu, że jednak nic nie wyszło w tym cyklu ale chyba cień cienia jakiś widzę. Nie wiem czy na foto go widać ... Dziś mam 12 dzień po Ovi. Jeszcze z radością się powstrzymuje bo Ovitrelle różnie mi się utrzymywało, raz 10 dni a raz 14. Ale ten cień daje chyba jeszcze jakąś nadzieję, że może coś będzie z cyklu.
Jak "stare dziady" w domu, po wyjazdowych świętach marzę o spokoju w domu ale dojeżdża do nas teść i luzik, bo go lubię.A jakie macie plany Sylwestrowe?
Ty się 9dpo poddajesz ? No co Ty ja tam 30 okres i nadal myślę, że może coś siknęCześć wszystkim! Test jeszcze taki mi się ostał zrobiłam ale bielutenki. Dziś 9 DPO, jednak te bóle podbrzusza to okresowe no ale można się było spodziewać.
Dobrego dnia