reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Cześć wszystkim! 🤗 Test jeszcze taki mi się ostał zrobiłam ale bielutenki. 🥴 Dziś 9 DPO, jednak te bóle podbrzusza to okresowe no ale można się było spodziewać.
Dobrego dnia 🫶🏻

Załączniki

• 61c6fd8c-a5a1-44a9-b19a-ac57a1644ac0.jpeg
    61c6fd8c-a5a1-44a9-b19a-ac57a1644ac0.jpeg
    52,1 KB · Wyświetleń: 116
@krolowa_kresek jakbym wiecdziala ze na 100* drożny jajowód to bym miała
Testy, ale to są nikłe szanse, a temp od wczoraj spada więc dziś lub jutro okres:) nie ma potrzeby robić testów:)

Co do planów na sylwka, przez dwa lata gdzieś byliśmy najpierw na sali a rok temu na weselu, w tym roku z synem spędzamy sylwestra objazdowego, do teściowej i koło 22 do mojej mamy, ona kocha petardy😂 zaopatrza się co roku w spore ilości i sama je wystrzeliwuje 😂😂😂 i zamierzam podrinkować, lubię wypić drinka z whisky.
A co to staran i alko, wydaje mi się że przy dobrych wynikach, drożnych jajowodach…. Alko nie jest problemem , tak jak „patologia” cpaja chleją palą wszystko, jedzą śmieci i ciąża za ciążą 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
My 5 lat temu bawiliśmy się, wyjazdy w góry, do spa, ze znajomymi, sami, lubiliśmy wypić w weekendy, zabawy taneczne, u znajomych, u nas… i tak zrobiliśmy syna….
Teraz, do owulacji, jak jest weekend wypiję drinka dwa, czasem jak mam chujowy dzień to i w tygodniu.
Mamaginekolog dodała kiedyś fajny artykuł ze do pewnego momentu, chyba tych dwóch kresek, a po owulacji można coś wypić bo nie zaszkodzi, dopiero po pozytywnym teście, ona fajnie to opisała, już nie pamiętam takich szczegółowych :)

Zrobiłam dzisiaj rano z ciekawości test, myśląc że będzie całkiem biały w 11dpo i utwierdzę się z moim przeczuciu, że jednak nic nie wyszło w tym cyklu ale chyba cień cienia jakiś widzę. Nie wiem czy na foto go widać ... Dziś mam 12 dzień po Ovi. Jeszcze z radością się powstrzymuje bo Ovitrelle różnie mi się utrzymywało, raz 10 dni a raz 14. Ale ten cień daje chyba jeszcze jakąś nadzieję, że może coś będzie z cyklu.
Coś się przebija, trzymam kciuki za rozwój sytuacji :)

My zazwyczaj też spędzaliśmy sylwestra w domu, sami albo rodzinnie/ze znajomymi. Raz wyszliśmy do miasta, ale ja się mega boje petard wiec to była trauma, bo ludzie oczywiście rzucają cała noc gdzie popadnie. W tym idziemy na bal sylwestrowy do ulubionej restauracji :D czekam właśnie aż kurier przyniesie mi sukienkę 😅 i cieszę się, ze mamy takie plany bo inaczej pewnie by była stypa w domu. Akurat na 1.01 przypada mi okres, więc bym się pewnie tylko dołowała negatywami w domu. W ogóle to niezły reset będzie, nowy tydzień, nowy rok, nowy cykl 😅

reklama
Do góry