reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

to raczej się wchłoną, jeden mam niedrożny przez wodę, a drugi na 80%też niedrożny, owulka była z tego drugiego i miałam taką rokmine 😂😂😂😂
Chyba że wczoraj się zaczął implantować 😎 ale ten klojaxy jajnik nie pozostawia raczej złudzeń 🤷‍♀️
Ja bym na podstawie kłującego jajnika nie próbowała wyciągać żadnych wniosków i na pewno nie traciła bym nadziei :) bo to mogły być równie dobrze jelita. Wszystko jest możliwe, medycyna to nie matematyka :) trzymam kciuki!

reklama
Ja bym na Twoim miejscu poleciała na betę jak masz możliwość i w razie W skontaktowała się z lekarzem. Bo może się dzieje ale progesteron za niski 🤔 albo po implantacji jeszcze stara krew 🤷 wykup wszystkie testy w mieście i sikaj😂

Testów mam nadmiar bo zamawiałam na początku miesiąca 😂 Właśnie nasikalam po zbieranym siku od rana i kreska jest. Lekka ale widać.
W cieniu widać lepiej niż w ,,swietle" mojej łazienki bo mam jakieś światło wypalające biel 😂
Górny to poranny

Załączniki

• 4398dc1b-c4b1-4c4a-9263-0e40c4e268a8.jpeg
    4398dc1b-c4b1-4c4a-9263-0e40c4e268a8.jpeg
    44,3 KB · Wyświetleń: 172
  • f316aaa5-ce40-43ce-851c-d7b56e99c0f2.jpeg
    f316aaa5-ce40-43ce-851c-d7b56e99c0f2.jpeg
    28,6 KB · Wyświetleń: 170
Dalej niedowierzam 🙈 A na betę pójdę po świętach, to plamienie wczoraj było dużo mniejsze niż przedwczoraj i też tylko wieczorem. Teraz tylko kilka pojedynczych plamek brązowych przy podcieraniu więc obstawiam resztki implantacyjnego. Wezme ze sobą zapas testów do sikania 😂

Zdecydowanie zbieraj siki na pinka 🤔 albo jeszcze coś wyciśnij z siebie 😂

Byłam na becie, ale zrobiłam też teraz facelle. Siki nie były takie jak po nocy, ale jest na nim cień, wydaje się być różowy. Czekam na wyniki bety

Załączniki

• IMG_4724.jpeg
    IMG_4724.jpeg
    223,4 KB · Wyświetleń: 149
reklama
Do góry