reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama

Załączniki

• d769d6a3-39f4-4c3e-957c-d1e5f29e8364.jpeg
    d769d6a3-39f4-4c3e-957c-d1e5f29e8364.jpeg
    27,4 KB · Wyświetleń: 160
Ja jebie, mam dwa testy marki „Chińczyk płakał jak sprzedawał”. Jeden ma różowy chujocień, ale ciężko to złapać na zdjęciu a drugi negatywny XD
Więc zakładam że to negatywny całkiem 🤣
Stwierdziłam, że jak któryś będzie coś miał, to wezmę i zrobię pinka. Po czym wylałam siki bez opamiętania 🤯

Załączniki

• IMG_4709.jpeg
    IMG_4709.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 169
Ja jebie, mam dwa testy marki „Chińczyk płakał jak sprzedawał”. Jeden ma różowy chujocień, ale ciężko to złapać na zdjęciu a drugi negatywny XD
Stwierdziłam, że jak któryś będzie coś miał, to wezmę i zrobię pinka. Po czym wylałam siki bez opamiętania 🤯

To Ty zbierasz sika ze mną 😂

Jak ciężko złapać? Przecież pięknie widać ☺️ Trzymam kciuki również 🤞🤞

No właśnie na tym górnym widać nawet bez przybliżania ❤️

Jak ciężko złapać? Przecież pięknie widać ☺️ Trzymam kciuki również 🤞🤞

Że różowy jest - po zdjęciu bym powiedziała, że szara. A na żywo różowa. A męża obudziłam i każe mu spojrzeć czy też widzi. Chłop zaspany mowi, że nie wie, że mam zrobić jeszcze jeden. Mówię że zbieram mocz a on, że „to ja mogę nasikać” i zasnął w sekundę 🤣

Że różowy jest - po zdjęciu bym powiedziała, że szara. A na żywo różowa. A męża obudziłam i każe mu spojrzeć czy też widzi. Chłop zaspany mowi, że nie wie, że mam zrobić jeszcze jeden. Mówię że zbieram mocz a on, że „to ja mogę nasikać” i zasnął w sekundę 🤣

Swojego też obudziłam żeby zobaczył a on do mnie: No widzisz, jest.
I poszedł dalej spac 😂

reklama
Ale strumieniowy też by wyszedł zamoczony? 😂 Myślałam, że tylko pod bieżącym lecącym strumieniem i jak zamoczę to wyjdzie dupa 😂

No nic zbieram sik 😱
Właśnie tym bardziej strumieniowe się robi poprzez zamoczenie w kubeczku :) sikając prosto na patyk bardzo łatwo zalać i wtedy wychodzą cuda. Tylko w kubeczku mocz! :)

Do góry