królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
No nie umiesz w zdjęcia zrob tak, by swiatło na niego padało nie cieńOno jest w kolorze tylko w cieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie umiesz w zdjęcia zrob tak, by swiatło na niego padało nie cieńOno jest w kolorze tylko w cieniu
No nie umiesz w zdjęcia zrob tak, by swiatło na niego padało nie cień
Widaaaaać. Kciuki trzymaneMam taką fotkę ale tam nic nie widać W sensie w ogóle nie wyłapuje aparat tej kreski jak w cieniu
Ja jebie, mam dwa testy marki „Chińczyk płakał jak sprzedawał”. Jeden ma różowy chujocień, ale ciężko to złapać na zdjęciu a drugi negatywny XD
Więc zakładam że to negatywny całkiem
Stwierdziłam, że jak któryś będzie coś miał, to wezmę i zrobię pinka. Po czym wylałam siki bez opamiętania
Jak ciężko złapać? Przecież pięknie widać Trzymam kciuki równieżJa jebie, mam dwa testy marki „Chińczyk płakał jak sprzedawał”. Jeden ma różowy chujocień, ale ciężko to złapać na zdjęciu a drugi negatywny XD
Stwierdziłam, że jak któryś będzie coś miał, to wezmę i zrobię pinka. Po czym wylałam siki bez opamiętania
Ja jebie, mam dwa testy marki „Chińczyk płakał jak sprzedawał”. Jeden ma różowy chujocień, ale ciężko to złapać na zdjęciu a drugi negatywny XD
Jak ciężko złapać? Przecież pięknie widać Trzymam kciuki również
Że różowy jest - po zdjęciu bym powiedziała, że szara. A na żywo różowa. A męża obudziłam i każe mu spojrzeć czy też widzi. Chłop zaspany mowi, że nie wie, że mam zrobić jeszcze jeden. Mówię że zbieram mocz a on, że „to ja mogę nasikać” i zasnął w sekundę
Właśnie tym bardziej strumieniowe się robi poprzez zamoczenie w kubeczku sikając prosto na patyk bardzo łatwo zalać i wtedy wychodzą cuda. Tylko w kubeczku mocz!Ale strumieniowy też by wyszedł zamoczony? Myślałam, że tylko pod bieżącym lecącym strumieniem i jak zamoczę to wyjdzie dupa
No nic zbieram sik