reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama

Załączniki

• d769d6a3-39f4-4c3e-957c-d1e5f29e8364.jpeg
    d769d6a3-39f4-4c3e-957c-d1e5f29e8364.jpeg
    27,4 KB · Wyświetleń: 165
Ja jebie, mam dwa testy marki „Chińczyk płakał jak sprzedawał”. Jeden ma różowy chujocień, ale ciężko to złapać na zdjęciu a drugi negatywny XD
Więc zakładam że to negatywny całkiem 🤣
Stwierdziłam, że jak któryś będzie coś miał, to wezmę i zrobię pinka. Po czym wylałam siki bez opamiętania 🤯

Załączniki

• IMG_4709.jpeg
    IMG_4709.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 175
Ja jebie, mam dwa testy marki „Chińczyk płakał jak sprzedawał”. Jeden ma różowy chujocień, ale ciężko to złapać na zdjęciu a drugi negatywny XD
Stwierdziłam, że jak któryś będzie coś miał, to wezmę i zrobię pinka. Po czym wylałam siki bez opamiętania 🤯

To Ty zbierasz sika ze mną 😂

Jak ciężko złapać? Przecież pięknie widać ☺️ Trzymam kciuki również 🤞🤞

No właśnie na tym górnym widać nawet bez przybliżania ❤️

Jak ciężko złapać? Przecież pięknie widać ☺️ Trzymam kciuki również 🤞🤞

Że różowy jest - po zdjęciu bym powiedziała, że szara. A na żywo różowa. A męża obudziłam i każe mu spojrzeć czy też widzi. Chłop zaspany mowi, że nie wie, że mam zrobić jeszcze jeden. Mówię że zbieram mocz a on, że „to ja mogę nasikać” i zasnął w sekundę 🤣

Że różowy jest - po zdjęciu bym powiedziała, że szara. A na żywo różowa. A męża obudziłam i każe mu spojrzeć czy też widzi. Chłop zaspany mowi, że nie wie, że mam zrobić jeszcze jeden. Mówię że zbieram mocz a on, że „to ja mogę nasikać” i zasnął w sekundę 🤣

Swojego też obudziłam żeby zobaczył a on do mnie: No widzisz, jest.
I poszedł dalej spac 😂

reklama
Ale strumieniowy też by wyszedł zamoczony? 😂 Myślałam, że tylko pod bieżącym lecącym strumieniem i jak zamoczę to wyjdzie dupa 😂

No nic zbieram sik 😱
Właśnie tym bardziej strumieniowe się robi poprzez zamoczenie w kubeczku :) sikając prosto na patyk bardzo łatwo zalać i wtedy wychodzą cuda. Tylko w kubeczku mocz! :)

Do góry