reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
piątek po południu - czas odpoczynku. Więc piszcie ze mną :D
Jakie plany macie na dziś i na weekend?
Moje plany to szukanie cieni na testach 😂
Dzisiaj czilałt pełen, jutro lecimy do castoramy po jakieś pierdoły, zakupy spożywcze, mąż kręci focaccie i mam nadzieje ze się zbiorę za ogarnięcie salonu i może w końcu choinka stanie 😄

Jeju taka niepewność jest najgorsza 🫣
daj spokój, na samą myśl mam dość. Szefo jeszcze do mnie, że w takiej sytuacji nie ma sensu tworzyć działań. Że w poniedziałek budzik na 10 mam nastawić. Rozmowy będą toczyły się cały miesiąc prawdopodobnie. Szlag by to trafił.

Twój mąż kręci foccacie a mój zmienił front. Robi gruntowne porządki w mieszkaniu. Nie mam zamiaru mu przeszkadzać. Poszłam do wanny z kieliszkiem wina. Odmaczam stres.

daj spokój, na samą myśl mam dość. Szefo jeszcze do mnie, że w takiej sytuacji nie ma sensu tworzyć działań. Że w poniedziałek budzik na 10 mam nastawić. Rozmowy będą toczyły się cały miesiąc prawdopodobnie. Szlag by to trafił.

Twój mąż kręci foccacie a mój zmienił front. Robi gruntowne porządki w mieszkaniu. Nie mam zamiaru mu przeszkadzać. Poszłam do wanny z kieliszkiem wina. Odmaczam stres.
dalej jest obrażon?

reklama
Do góry