reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Dokładnie, ale co zrobić, nie ma wyjścia trzeba to wyleczyć, inaczej się nie da😔 tylko mieć nadzieję, że teraz się uda, bo jak nie to chyba oszaleje. Od sierpnia cały czas coś nie idzie tak jak ma... a za chwilę styczeń. Czas leci nieubłaganie a wtedy kiedy nie trzeba to dłuży się w nieskończoność.
Mam nadzieję, że teraz ureaplasma pójdzie na sylwestra i nie wróci 🙈 mocno trzymam kciuki

Trzymam kciuki aby zaskoczyło, po drożności zawsze oczekiwania na ciążę rosną i w pełni rozumiem🙂
Ja trzymam kciuki też za ciebie żeby to leczenie było w końcu skuteczne. Wiem jak frustrujące jest to oczekiwanie w trakcie leczenia później na wyniki i ponowne wymazy. Ja przez to że bardzo liczyłam na to badanie to wariowalam w tym czasie z bezczynności i tego że czas plynie. Wierzę że obecne leczenie zadziała u ciebie. Po najbliższych wymazach będzie już czysto i też zrobisz drożność po której będą dwie kreski. ❤️

Powiem wam coś. 6 grudnia babcia mego syna od strony jego ojca napisała, że wyśle paczkę w przyszłym tygodniu. Tydzień minął, nic nie wysłała. We wrześniu to samo - miała wysłać paczkę na dzień chłopaka, czy coś takiego. Sama mi to pisała. Jak ostatnio chcieliśmy ją odwiedzić, to specjalnie wyjechała, żeby tylko sie z nami nie spotkać, a wcześniej mi groziła sądem, jak nie będziemy z nią utrzymywać kontaktu. Myślicie, że jest sens w ogóle jej wysyłać jakiekolwiek zdjęcia, czy pisać co u nas? Bo ja uważam, że nie i nie bardzo wiem, co teraz zrobić, bo szczerze jest mi trochę przykro, ale nie mam ochoty ciągle wysłuchiwać kłamstw😕

Nie mogę Was nadrobić! Koniec roku w pracy to jakiś armagedon! Testowanie miało być wczoraj, ale myślałam że do tego czasu pojawi się okres ( pierwszy prawilny od poronienia) i temperatura dalej wysoko a dziś wyszedł chujocien na teście .. i bądź tu człowieku mądry🤯🤯

Chujocienia może nie być widać na zdjęciu, ledwo widać na zywo.. pierwszy raz rozebrałam pinka - to powinno być w bingo 😂😂
Jak dla mnie to 2 kreski😍
I, o dziwo, miałam podczas tej owulacji mini plamienie różowe.
Jak ja takie miałam, to był CIONSZ🤞🤞
Jak Wam mija dzień ?
Mi fatalnie 😔 czuję się jak... 💩 🙈. Przeziębienie nie odpuszcza, być może wczoraj/dziś/ jutro owulacja...boli brzuch u nastrój cóż...no jestem bez mocy, z bólem głowy i ogólnie jakaś taka do dupy 🤷. Jeden plus, że mimo wszystko udaje nam się coś podziałać 🤷 Najchętniej poszłabym spać 😔 ale niestety męża nie ma w domu, to nie ma opcji na drzemkę 🙈
Ja piekłam pierniczki na kiermasz do 2 w nocy, nawet spać mi się nie chciało 🙃
Rano ur koleżanki córki, potem kebab na obiad, sex i leżenie, lenienie i rozważam jakiegoś drina.😁

Przeziębienie prawie mi przeszło. Remont poddasza pełną parą trwa od tyg - więc sprzątanie to tylko opanowywanie chaosu😆😄 tak się jaram remontem a wieczorami jestem przeboćcowana i zmęczona do granic mysleniem co gdzie ma być, że o tych piernikach przypomniałam sobie po 22.
Czekam niecierpliwie na kolejne 2 kreski✊✊

Ostatnia edycja:
Powiem wam coś. 6 grudnia babcia mego syna od strony jego ojca napisała, że wyśle paczkę w przyszłym tygodniu. Tydzień minął, nic nie wysłała. We wrześniu to samo - miała wysłać paczkę na dzień chłopaka, czy coś takiego. Sama mi to pisała. Jak ostatnio chcieliśmy ją odwiedzić, to specjalnie wyjechała, żeby tylko sie z nami nie spotkać, a wcześniej mi groziła sądem, jak nie będziemy z nią utrzymywać kontaktu. Myślicie, że jest sens w ogóle jej wysyłać jakiekolwiek zdjęcia, czy pisać co u nas? Bo ja uważam, że nie i nie bardzo wiem, co teraz zrobić, bo szczerze jest mi trochę przykro, ale nie mam ochoty ciągle wysłuchiwać kłamstw😕
Nie fajne zachowanie. Nie wiem jak poza tym jej podejście. Ja nie mam kontaktu z jednymi dziadkami, ponieważ są toksycznymi osobami i bardzo dobrze mi z tym.

Nie fajne zachowanie. Nie wiem jak poza tym jej podejście. Ja nie mam kontaktu z jednymi dziadkami, ponieważ są toksycznymi osobami i bardzo dobrze mi z tym.
W sumie to żadne. Ja jej wysyłam zdjęcia, filmiki i coś piszę, a ona raz w miesiącu odpisuje „pięknie, co u was, pozdrawiam, pa”

Dziewczyny mam pytanie trochę z czapy, czy zdarza wam się krwawienie około-owulacyjne? Mam cykle 30-32 dniowe owulacja powinna być mniej więcej 19dc wczoraj był 14 DC I miałam lekkie krwawienie. O co kaman. Kurde bierze mnie schiza bo po tej pozamacicznej to ja wszędzie widzę problemy już 😅
Nigdy mi się nie zdarzyło.

reklama
Do góry