reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Tu wątpliwości brak :) co to za test?
Screenshot_20231215-092104_Chrome.jpg

Moja siostra jest starsza o 3 lata, a też chciałaby moich samotnych przyjazdów i spędzania razem czasu 🙈 najlepiej jakbym mieszkała 500m od niej, była na każde zawołanie i darowała sobie jakąś własną rodzinę... Mój syn to jej oczko w głowie ale partnerzy(patrzę też w przeszłość) i znajomi 🤷 nikt nie jest dość dobry dla mnie 🤦. Szkoda, że nie mogę mieć normalnej relacji z siostrą...wiecie, pogadać o pierdołach...no cóż, mam dwie matki 🤷
U mnie jest różnica rok i 15 lat, i wszystkie trzy mamy ze sobą fantastyczną relacje i rozmawiamy niemal codziennie. Jestem niesamowicie wdzięczna rodzicom, że wychowali nas tak, że skoczymy za sobą w ogień. Nasi rodzice powtarzają zawsze, że mają dwie córki i jedynaczkę, bo ja, jako najstarsza, wyprowadziłam się z domu, gdy młoda miała raptem 4 lata ;)

U mnie jest różnica rok i 15 lat, i wszystkie trzy mamy ze sobą fantastyczną relacje i rozmawiamy niemal codziennie. Jestem niesamowicie wdzięczna rodzicom, że wychowali nas tak, że skoczymy za sobą w ogień. Nasi rodzice powtarzają zawsze, że mają dwie córki i jedynaczkę, bo ja, jako najstarsza, wyprowadziłam się z domu, gdy młoda miała raptem 4 lata ;)
Brawa dla wspaniałych rodziców. 👏
Ja jestem jedynaczka (ze względów zdrowotnych mamy) I bardzo zazdroszczę takich relacji. 😊

Moja siostra jest starsza o 3 lata, a też chciałaby moich samotnych przyjazdów i spędzania razem czasu 🙈 najlepiej jakbym mieszkała 500m od niej, była na każde zawołanie i darowała sobie jakąś własną rodzinę... Mój syn to jej oczko w głowie ale partnerzy(patrzę też w przeszłość) i znajomi 🤷 nikt nie jest dość dobry dla mnie 🤦. Szkoda, że nie mogę mieć normalnej relacji z siostrą...wiecie, pogadać o pierdołach...no cóż, mam dwie matki 🤷
Moja siostra jest 5 lat starsza i do momentu mojego ślubu byłyśmy jak przyjaciółki.. a jak ułożyłam sobie życie i wprowadziłam do nowego domu to zaczęła się toksycznie zachowywać i zazdrościć. Chciała mną rządzić, manipulować, ciągle krytykowała. Sama może bym nic z tym nie zrobiła, ale mąż otworzył mi oczy.. i ograniczyłam kontakt. Spokojniej mi się żyje bez niej 🤷🏻‍♀️

reklama
Do góry