reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

W ogóle pogorszył mi się humor.
Teoretycznie wchodzę w dni płodne teraz, w chłop mnie informuje, że go coś rozkłada.
Nie dość, że te jego pływaki i tak są leniwe i koślawe to jeszcze będzie chory.
Cały czas pod górkę 😢
Głowa do góry, nic nie jest przekreslone. Niejedna ciąża była nawet tu na forum z cykli, gdzie facio czy babka byli chorzy. Idź i troznuj na zdrowie (jeśli Twój mężczyzna da radę oczywiście). Powodzenia :)

reklama
teraz się męża spytałam, czy ja chrapię. I on mówi, że rzadko i tylko jak leżę na plecach. I mówi, że ostatnio już przyszedł do łóżka, ja spałam i właśnie se chrapałam na plecach. I mówi do mnie "prrzekręć się na bok" a ja "po co" "bo na plecach nie lubisz". Posłuchałam grzecznie :D ale nic nie pamietam

Ale dziś miałam sny.
Jedno to, że odebrałam wyniki cytologii. Opis był okropnie długi i kompletnie niezrozumiały dla mnie w niektórych punktach, jakieś dziwne słowa, których nawet nie umiałam przeczytać przez co nie wiedziałam czy jest dobrze czy nie.
Drugie to, że robiłam test ciążowy, który miał wyjść biały na 100%, a wyszła druga kreska. Miałam nawet od razu robić drugi żeby sprawdzić, ale już nie pamiętam dalszego snu.
mi się kiedyś śniło, że miałam test ciążowy z 3 kreskami
To chyba coś w nocy było nie tak, też mi się śniły głupoty. Że przyjaciółce pękł dom na pół, świeżo wybudowany 🙈
Potem, że sikalam na testy skrzepami okresowymi 🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
Mało pisze, ale czytam na bieżąco. :) Pisałam wam, że cykl stracony. U gina na wizycie 05.12 pęcherzyk ponad 19mm. A seks był tylko dzień wcześniej. Zlecone poprawianie przez 4 kolejne dni żeby miało to sens. Z czego nic nie wyszło..

Do góry