Kosinka94
Moderator
W sumie racjaWiesz - zamiast szukać dawczyni z dobrym zestawem genów, wykorzystać ten, który już znamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie racjaWiesz - zamiast szukać dawczyni z dobrym zestawem genów, wykorzystać ten, który już znamy
Do dupy. Coś ten miesiąc lubi nas zaskakiwać dziwnymi cyklami :/15 dc i brak pęcherzyka, jajniki ponoć wyciszone..
Super! Trzymam kciuki i nie puszczam
To, czyli co?Do dziewczyn, które biorą acard: czy bierzecie to
U nas zostały resztki śniegu a szkoda, bo taka piękna zima była mogłoby być tak na święta wtedy piosenki typu „let it snów” miałyby sens
Tyle jestem starsza od najmłodszej siostry. Jestem jej "siostrzyczką", tylko brakuje jej bym interesowała się tylko nią. Uwielbia gdy sama przyjeżdżam. Była w tym roku 2x na wakacjach i wczepiała się we mnie jak mała małpka. Teraz została jej tylko jedna siostra i już przeżywa że będzie się wyprowadzać. Smutno jest jej że sama zostanie. Biedna chce rodzeństwa, a ma go 4.
Moja siostra jest młodsza ode mnie 12 lat i jest wiecznie zazdrosna o mojego syna. Też by chciała, żebym sama przyjeżdżała i interesowała się tylko niąJak byłam w ciąży to robiła awantury, że po co mi to dziecko, skoro mam ją. Potem wiecznie skwaszona mina, jak przychodziłam z synem. Teraz go uczy głupot, ale już go bardziej lubiTyle jestem starsza od najmłodszej siostry. Jestem jej "siostrzyczką", tylko brakuje jej bym interesowała się tylko nią. Uwielbia gdy sama przyjeżdżam. Była w tym roku 2x na wakacjach i wczepiała się we mnie jak mała małpka. Teraz została jej tylko jedna siostra i już przeżywa że będzie się wyprowadzać. Smutno jest jej że sama zostanie. Biedna chce rodzeństwa, a ma go 4.
Kurde, zaczęłam pisać i coś mi przeskoczyło, przepraszam czy acard bierzecie rano, czy wieczorem?To, czyli co?
WieczoremKurde, zaczęłam pisać i coś mi przeskoczyło, przepraszam czy acard bierzecie rano, czy wieczorem?
WieczoremKurde, zaczęłam pisać i coś mi przeskoczyło, przepraszam czy acard bierzecie rano, czy wieczorem?
Ja mam brata młodszego o 15 lat ale on jest zakochany w mojej córce. A ona w nim! fajnie się na nich patrzyMoja siostra jest młodsza ode mnie 12 lat i jest wiecznie zazdrosna o mojego syna. Też by chciała, żebym sama przyjeżdżała i interesowała się tylko niąJak byłam w ciąży to robiła awantury, że po co mi to dziecko, skoro mam ją. Potem wiecznie skwaszona mina, jak przychodziłam z synem. Teraz go uczy głupot, ale już go bardziej lubi