reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Tyle jestem starsza od najmłodszej siostry. Jestem jej "siostrzyczką", tylko brakuje jej bym interesowała się tylko nią. Uwielbia gdy sama przyjeżdżam. Była w tym roku 2x na wakacjach i wczepiała się we mnie jak mała małpka. Teraz została jej tylko jedna siostra i już przeżywa że będzie się wyprowadzać. Smutno jest jej że sama zostanie. Biedna chce rodzeństwa, a ma go 4.

Tyle jestem starsza od najmłodszej siostry. Jestem jej "siostrzyczką", tylko brakuje jej bym interesowała się tylko nią. Uwielbia gdy sama przyjeżdżam. Była w tym roku 2x na wakacjach i wczepiała się we mnie jak mała małpka. Teraz została jej tylko jedna siostra i już przeżywa że będzie się wyprowadzać. Smutno jest jej że sama zostanie. Biedna chce rodzeństwa, a ma go 4.
Moja siostra jest młodsza ode mnie 12 lat i jest wiecznie zazdrosna o mojego syna. Też by chciała, żebym sama przyjeżdżała i interesowała się tylko nią😀Jak byłam w ciąży to robiła awantury, że po co mi to dziecko, skoro mam ją. Potem wiecznie skwaszona mina, jak przychodziłam z synem. Teraz go uczy głupot, ale już go bardziej lubi😀

reklama
Moja siostra jest młodsza ode mnie 12 lat i jest wiecznie zazdrosna o mojego syna. Też by chciała, żebym sama przyjeżdżała i interesowała się tylko nią😀Jak byłam w ciąży to robiła awantury, że po co mi to dziecko, skoro mam ją. Potem wiecznie skwaszona mina, jak przychodziłam z synem. Teraz go uczy głupot, ale już go bardziej lubi😀
Ja mam brata młodszego o 15 lat 😃 ale on jest zakochany w mojej córce. A ona w nim! 😃 fajnie się na nich patrzy 😍😀

Do góry