U
użytkowniczka Co
Gość
Jesli się okaże, że faktycznie jest w ciąży to takO kurde! Cieszysz się?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesli się okaże, że faktycznie jest w ciąży to takO kurde! Cieszysz się?
Ja ostatnio zapytałam mojej mamy w zartach, czy chce mi urodzić dziecko, bo mówiła, że by chętnie sobie posiedziała w domuSwoją drogą, zastanawiałyśmy się kiedyś z siostrą (czysto hipotetycznie), czy nie byłoby sensownie wykorzystać komórki naszej mamy, ale uznałyśmy wówczas, że jest zbyt duże zagrożenie, że miałaby pretensje o to, że źle wychowujemy jej dziecko
15 dc i brak pęcherzyka, jajniki ponoć wyciszone..a który masz teraz dc?
Super! Trzymam kciuki i nie puszczamJa właśnie wyszłam z monitoringu. Przypominam że w zeszłym cyklu nie podeszliśmy do IUI bo lekarka nie widziała pęcherzyka na moim dziwnym jajniku (owulka była ostatecznie jakoś w 23dc). Chyba święty Mikołaj wysłuchał moich próśb - dzisiaj 10 dc, owulka będzie z dobrego, lewego jajnika. Endo 9,5mm i pęcherzyk dominujący 20 mm. Dzisiaj zastrzyk ovi i jutro inseminacja. Aaaaaaaa!!!!
Ciekawe ja mam bardzo czesto zimne stopy i dłonie..Wczoraj byłam na akupunkturze.
Lekarka powiedziała mi by żeby rozgrzewać ciągle organizm.
Najważniejsze są stopy, bo odpowiadają za ciepło macicy.
Ciekawe, nie ?
U nas zostały resztki śniegu a szkoda, bo taka piękna zima była mogłoby być tak na święta wtedy piosenki typu „let it snów” miałyby sensNo przeczytałam wszystko. Dużo nie było. Mnie jakoś męczy okres, mógłby sobie już iść..
Puki co zima sobie poszła
Zobacz załącznik 1594588
Otóż to - zagięcie zależności, trochę jak w „Dark”tylko to wtedy… siostra/brat czy córka/syn
I chyba podjęła decyzję, że Tobie nie, ale sobie…Ja ostatnio zapytałam mojej mamy w zartach, czy chce mi urodzić dziecko, bo mówiła, że by chętnie sobie posiedziała w domu