reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
No przeczytałam wszystko. Dużo nie było. Mnie jakoś męczy okres, mógłby sobie już iść..
Puki co zima sobie poszła
IMG_20231212_153156163.jpg

Swoją drogą, zastanawiałyśmy się kiedyś z siostrą (czysto hipotetycznie), czy nie byłoby sensownie wykorzystać komórki naszej mamy, ale uznałyśmy wówczas, że jest zbyt duże zagrożenie, że miałaby pretensje o to, że źle wychowujemy jej dziecko 😅
Ja ostatnio zapytałam mojej mamy w zartach, czy chce mi urodzić dziecko, bo mówiła, że by chętnie sobie posiedziała w domu😂

a który masz teraz dc?
15 dc i brak pęcherzyka, jajniki ponoć wyciszone..
Ja właśnie wyszłam z monitoringu. Przypominam że w zeszłym cyklu nie podeszliśmy do IUI bo lekarka nie widziała pęcherzyka na moim dziwnym jajniku (owulka była ostatecznie jakoś w 23dc). Chyba święty Mikołaj wysłuchał moich próśb - dzisiaj 10 dc, owulka będzie z dobrego, lewego jajnika. Endo 9,5mm i pęcherzyk dominujący 20 mm. Dzisiaj zastrzyk ovi i jutro inseminacja. Aaaaaaaa!!!!
Super! Trzymam kciuki i nie puszczam 🤞🏼🤞🏼

Do dziewczyn, które biorą acard: czy bierzecie to
No przeczytałam wszystko. Dużo nie było. Mnie jakoś męczy okres, mógłby sobie już iść..
Puki co zima sobie poszła
Zobacz załącznik 1594588
U nas zostały resztki śniegu 🥺 a szkoda, bo taka piękna zima była 🫣 mogłoby być tak na święta 😍 wtedy piosenki typu „let it snów” miałyby sens 😂

reklama
Do góry