reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
No przeczytałam wszystko. Dużo nie było. Mnie jakoś męczy okres, mógłby sobie już iść..
Puki co zima sobie poszła
IMG_20231212_153156163.jpg

Swoją drogą, zastanawiałyśmy się kiedyś z siostrą (czysto hipotetycznie), czy nie byłoby sensownie wykorzystać komórki naszej mamy, ale uznałyśmy wówczas, że jest zbyt duże zagrożenie, że miałaby pretensje o to, że źle wychowujemy jej dziecko 😅
Ja ostatnio zapytałam mojej mamy w zartach, czy chce mi urodzić dziecko, bo mówiła, że by chętnie sobie posiedziała w domu😂

a który masz teraz dc?
15 dc i brak pęcherzyka, jajniki ponoć wyciszone..
Ja właśnie wyszłam z monitoringu. Przypominam że w zeszłym cyklu nie podeszliśmy do IUI bo lekarka nie widziała pęcherzyka na moim dziwnym jajniku (owulka była ostatecznie jakoś w 23dc). Chyba święty Mikołaj wysłuchał moich próśb - dzisiaj 10 dc, owulka będzie z dobrego, lewego jajnika. Endo 9,5mm i pęcherzyk dominujący 20 mm. Dzisiaj zastrzyk ovi i jutro inseminacja. Aaaaaaaa!!!!
Super! Trzymam kciuki i nie puszczam 🤞🏼🤞🏼

Do dziewczyn, które biorą acard: czy bierzecie to
No przeczytałam wszystko. Dużo nie było. Mnie jakoś męczy okres, mógłby sobie już iść..
Puki co zima sobie poszła
Zobacz załącznik 1594588
U nas zostały resztki śniegu 🥺 a szkoda, bo taka piękna zima była 🫣 mogłoby być tak na święta 😍 wtedy piosenki typu „let it snów” miałyby sens 😂

Ja miałam przedwczoraj sen że jechałam na monitoring i przez szybę widziałam karetkę a w niej moja babcia i mama. I dzwonię zestresowana do mamy a ona mówi że jest w 9 tygodniu ciąży ale że plami i może nic z tej ciąży nie wyjść niestety. A ja w szoku że nie możliwe, że przecież ona ma ponad 60 lat i menopauzę i to ja mam być w ciąży a nie ona :D

reklama
Do góry