Kitsune
Moderator
O kurde! Cieszysz się?Moja mama właśnie do mnie zadzwoniła, że jej się okres spóźnia i mam się przygotować na fakt, że mogę mieć rodzeństwo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurde! Cieszysz się?Moja mama właśnie do mnie zadzwoniła, że jej się okres spóźnia i mam się przygotować na fakt, że mogę mieć rodzeństwo
To spoko, moja babcia miała tyle rodząc moją mamę, a to nie było jej ostatnie słowoNie, kazałam jej zrobić test i powiedziałam, że dziś mi taka myśl nawet do głowy przyszła, ale nie wiem czemu. Obudziłam się i to było pierwsze, o czym pomyślałam.
44, zaraz 45. Najlepsze jest to, że moja mama pracuje z ciotką, która ma już dwoje wnucząt i za 3 miesiące też rodzi. Ale moja kuzynka jej aferę o to zrobiła A ja wiedziałam szybciej od niej i było mi dziwnie, gdy mi zabronili jej powiedzieć.
„ciapy” moj tez marudzi, ale nic sobie z tego nie robięTeż uwielbiam na boska, a mój ciągle załóż ciapy i załóż ciapy...
Co za pomysłSwoją drogą, zastanawiałyśmy się kiedyś z siostrą (czysto hipotetycznie), czy nie byłoby sensownie wykorzystać komórki naszej mamy, ale uznałyśmy wówczas, że jest zbyt duże zagrożenie, że miałaby pretensje o to, że źle wychowujemy jej dziecko
oby, okaże się w czwartekJak w jeden dzień urósł 3 mm to może jeszcze jest szansa
Trzymam kciuki ja w czwartek też idę zobaczyć co z tym moim torbielem wczoraj skończyłam plamić w końcuoby, okaże się w czwartek
Wiesz - zamiast szukać dawczyni z dobrym zestawem genów, wykorzystać ten, który już znamyCo za pomysł
tylko to wtedy… siostra/brat czy córka/synWiesz - zamiast szukać dawczyni z dobrym zestawem genów, wykorzystać ten, który już znamy
24@c_or_nelia a Ty ile masz lat?