reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Dziewczyny mam emocjonalny zjazd, potrzebuje ojojania. Wiem, że to mój 1CS po przerwie, a ja miałam nierealne wyobrażenia co do niego. Dzisiaj 24DC, testowanie 14.12 a ja w kościach czuje, że nic z tego cyklu.
Dodatkowo dojeżdża mnie myśl, że na 14.12 miałam termin pierwszej poronionej ciąży. Shit.
Sad Pauly D GIF by A Double Shot At Love With DJ Pauly D and Vinny
Ojojuję 😘 mocno tule ❤️ i bez względu na wynik testu 14.12 wszystkie będziemy z Tobą tego dnia 😘
Choć cały czas trzymam kciuki 🤞

reklama
Dziewczyny mam emocjonalny zjazd, potrzebuje ojojania. Wiem, że to mój 1CS po przerwie, a ja miałam nierealne wyobrażenia co do niego. Dzisiaj 24DC, testowanie 14.12 a ja w kościach czuje, że nic z tego cyklu.
Dodatkowo dojeżdża mnie myśl, że na 14.12 miałam termin pierwszej poronionej ciąży. Shit.
Sad Pauly D GIF by A Double Shot At Love With DJ Pauly D and Vinny
więm co czujesz, najgorsze rozczarowanie, kiedy pokładasz najwięcej nadziei. Jednak
Jest jeszcze czas:) wiesz że było już mnóstwo dziewczyn które czuły że nic z tego a wysikiwaly kreseczki:) trzymam kciuki ✊✊✊✊

@Anahstasia gratulacje :)
Czy mamy tu fanow serialu friends? Chciałam się dowiedzieć, czy jestem jedyną osobą na ziemi, dla której scena z Monicą i "seven" nie jest śmieszna tylko cringe as hell? I zwykle ją przwijam? :D
Mnie tam śmieszy ;)
A na co ten ananas był? Bo kupilam i nie wiem kiedy jeść 🤣🤣🤣
Ja dziś wzięłam wolne w robocie bo się kuruje do końca. Pol dnia spałam, drugie pol dziergalam świąteczna lale
Pokaż :)

Ja chora :/ Mam znów zapchane zatoki i okropny kaszel, ale już się sama chyba nie wyleczę i jutro idę do lekarza. A słuchajcie mam takie dziwne myśli, że jestem w ciąży 😁 Dostałam okres, ale taki ledwo ledwo (dwa dni krwawienia, ale takiego na wkładkę nawet nie na tampon czy podpaskę i reszta to lekko podbarwione jedynie krwią. I se dzisiaj pomyślałam, że to może jednak ja jestem w ciąży co realnie jest mało prawdopodobne bo w ogóle nie kontrolowałam cyklu :D Myślicie, ze to już będzie przegięcie, żeby sikać tydzień po okresie?

Mnie tam śmieszy ;)

Ja chora :/ Mam znów zapchane zatoki i okropny kaszel, ale już się sama chyba nie wyleczę i jutro idę do lekarza. A słuchajcie mam takie dziwne myśli, że jestem w ciąży 😁 Dostałam okres, ale taki ledwo ledwo (dwa dni krwawienia, ale takiego na wkładkę nawet nie na tampon czy podpaskę i reszta to lekko podbarwione jedynie krwią. I se dzisiaj pomyślałam, że to może jednak ja jestem w ciąży co realnie jest mało prawdopodobne bo w ogóle nie kontrolowałam cyklu :D Myślicie, ze to już będzie przegięcie, żeby sikać tydzień po okresie?
Jak ma Cię to jakoś uspokoić w głowie, to jak najbardziej ma sens

Mnie tam śmieszy ;)

ja jeśli już testuje to tylko po okresie 🤡 moje nie są zbyt obfite więc czasami mi się zdarza sobie wmówić że to może jednak nie był okres 🤡

Mnie tam śmieszy ;)

nie będzie;) siknij, może to nie był okres:))) ❤️❤️❤️

Mnie tam śmieszy ;)

Póki co nie ma co pokazywać bo zrobiłam dopiero ciało i kończyny 😅 Teraz robię głowę, jeszcze czapka i sukienka 😁 No i detale.

A przeziębienia współczuję, sama wypluwam płuca i zastanawiam się czy nie podejść raz jeszcze do lekarza na osluch bo czasem boli przy kaszlu 🙄
No i dziewczyny dobrze mowia, siknij na test to będziesz może spokojniejsza 😊

reklama
Do góry