Kasienkaol
Fanka BB :)
Jeju już po 8, a tu taka cisza…..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o nie! przytulam... a co znaczy, ze organizm nie doszedł do siebie?Hej, ja właśnie po wizycie i w tym cyklu niestety nici z transferu organizm jeszcze nie wrócił na dobre tory..
Do tego jadę na wigilię firmową, gdzie będą moje świeżo upieczone ciężarne koleżanki. Trzymajcie kciuki, żebym się nie rozpłakała
Cienkie endometrium i nie zapowiada się na owulację w tym cyklu od następnego będę brała estrofem, więc mam nadzieję, że będzie już dobrzeo nie! przytulam... a co znaczy, ze organizm nie doszedł do siebie?
Musisz iść na tą wigilię, nie mozesz się jakoś wykręcić? To naprawdę moze być w tej sytuacji trudne... a Twoja psyuchika jest najważniejsza teraz!
Bardzo mi przykroHej, ja właśnie po wizycie i w tym cyklu niestety nici z transferu organizm jeszcze nie wrócił na dobre tory..
Do tego jadę na wigilię firmową, gdzie będą moje świeżo upieczone ciężarne koleżanki. Trzymajcie kciuki, żebym się nie rozpłakała
jesli uważasz, ze to dźwigniesz to jasne. Jeśli byś miała przypłacać to potem rozpacą w domu rozważyłabym olanie tematu.Cienkie endometrium i nie zapowiada się na owulację w tym cyklu od następnego będę brała estrofem, więc mam nadzieję, że będzie już dobrze
Na tę wigilie miałam nie iść, ale nie chcę się zamykać. Zamierzać udawać szczęśliwą
U nas paskudnie wiało, więc z paniki psa przed lawinami, przeszło na panikę przed wiatrem - cudowna nocwłaśnie, co tu sie dzieje, dlaczego nikogo nie ma?
Prawidłowo! ;DAle na pocieszenie wystroiłam się dziś jak Bijons.. tzn. jak bezdzietna lambadziara