reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Dziewczyny mam emocjonalny zjazd, potrzebuje ojojania. Wiem, że to mój 1CS po przerwie, a ja miałam nierealne wyobrażenia co do niego. Dzisiaj 24DC, testowanie 14.12 a ja w kościach czuje, że nic z tego cyklu.
Dodatkowo dojeżdża mnie myśl, że na 14.12 miałam termin pierwszej poronionej ciąży. Shit.
Sad Pauly D GIF by A Double Shot At Love With DJ Pauly D and Vinny
Ojojuję 😘 mocno tule ❤️ i bez względu na wynik testu 14.12 wszystkie będziemy z Tobą tego dnia 😘
Choć cały czas trzymam kciuki 🤞

reklama
Dziewczyny mam emocjonalny zjazd, potrzebuje ojojania. Wiem, że to mój 1CS po przerwie, a ja miałam nierealne wyobrażenia co do niego. Dzisiaj 24DC, testowanie 14.12 a ja w kościach czuje, że nic z tego cyklu.
Dodatkowo dojeżdża mnie myśl, że na 14.12 miałam termin pierwszej poronionej ciąży. Shit.
Sad Pauly D GIF by A Double Shot At Love With DJ Pauly D and Vinny
więm co czujesz, najgorsze rozczarowanie, kiedy pokładasz najwięcej nadziei. Jednak
Jest jeszcze czas:) wiesz że było już mnóstwo dziewczyn które czuły że nic z tego a wysikiwaly kreseczki:) trzymam kciuki ✊✊✊✊

@Anahstasia gratulacje :)
Czy mamy tu fanow serialu friends? Chciałam się dowiedzieć, czy jestem jedyną osobą na ziemi, dla której scena z Monicą i "seven" nie jest śmieszna tylko cringe as hell? I zwykle ją przwijam? :D
Mnie tam śmieszy ;)
A na co ten ananas był? Bo kupilam i nie wiem kiedy jeść 🤣🤣🤣
Ja dziś wzięłam wolne w robocie bo się kuruje do końca. Pol dnia spałam, drugie pol dziergalam świąteczna lale
Pokaż :)

Ja chora :/ Mam znów zapchane zatoki i okropny kaszel, ale już się sama chyba nie wyleczę i jutro idę do lekarza. A słuchajcie mam takie dziwne myśli, że jestem w ciąży 😁 Dostałam okres, ale taki ledwo ledwo (dwa dni krwawienia, ale takiego na wkładkę nawet nie na tampon czy podpaskę i reszta to lekko podbarwione jedynie krwią. I se dzisiaj pomyślałam, że to może jednak ja jestem w ciąży co realnie jest mało prawdopodobne bo w ogóle nie kontrolowałam cyklu :D Myślicie, ze to już będzie przegięcie, żeby sikać tydzień po okresie?

Mnie tam śmieszy ;)

Ja chora :/ Mam znów zapchane zatoki i okropny kaszel, ale już się sama chyba nie wyleczę i jutro idę do lekarza. A słuchajcie mam takie dziwne myśli, że jestem w ciąży 😁 Dostałam okres, ale taki ledwo ledwo (dwa dni krwawienia, ale takiego na wkładkę nawet nie na tampon czy podpaskę i reszta to lekko podbarwione jedynie krwią. I se dzisiaj pomyślałam, że to może jednak ja jestem w ciąży co realnie jest mało prawdopodobne bo w ogóle nie kontrolowałam cyklu :D Myślicie, ze to już będzie przegięcie, żeby sikać tydzień po okresie?
Jak ma Cię to jakoś uspokoić w głowie, to jak najbardziej ma sens

Mnie tam śmieszy ;)

ja jeśli już testuje to tylko po okresie 🤡 moje nie są zbyt obfite więc czasami mi się zdarza sobie wmówić że to może jednak nie był okres 🤡

Mnie tam śmieszy ;)

nie będzie;) siknij, może to nie był okres:))) ❤️❤️❤️

Mnie tam śmieszy ;)

Póki co nie ma co pokazywać bo zrobiłam dopiero ciało i kończyny 😅 Teraz robię głowę, jeszcze czapka i sukienka 😁 No i detale.

A przeziębienia współczuję, sama wypluwam płuca i zastanawiam się czy nie podejść raz jeszcze do lekarza na osluch bo czasem boli przy kaszlu 🙄
No i dziewczyny dobrze mowia, siknij na test to będziesz może spokojniejsza 😊

reklama
Do góry