reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

No i ja witam w piąteczek :) dziś praca z domu, więc się cieszę. I w ogóle mam dobry humor, wczoraj siostra mojego męża wysikała 2 kreski, pierwszy transfer IVF udany! 🥹 to kolejny bąbel w naszej rodzinie. Pierwszy się rodzi na początku stycznia - syn mojego brata. Teraz zdecydowanie moja kolej!
Miłego dnia! ❄️🌨️❄️
Fantastycznie, gratulacje dla szwagierki ❤️
I tak, teraz Twoja kolej! Dobrze pamiętam, że jutro masz kolejną wizytę?

reklama
No i ja witam w piąteczek :) dziś praca z domu, więc się cieszę. I w ogóle mam dobry humor, wczoraj siostra mojego męża wysikała 2 kreski, pierwszy transfer IVF udany! 🥹 to kolejny bąbel w naszej rodzinie. Pierwszy się rodzi na początku stycznia - syn mojego brata. Teraz zdecydowanie moja kolej!
Miłego dnia! ❄️🌨️❄️
Super! Teraz Wasz czas! <3
P.s - ile dni kazali wam się wstrzymać ze współżyciem do poniedziałkowego IUI?

Miłego dnia! ❄️🌨️❄️
O tak 🤞🏻✊🏻

Miłego dnia! ❄️🌨️❄️
Season 2 Support GIF by Friends

Fantastycznie, gratulacje dla szwagierki ❤️
I tak, teraz Twoja kolej! Dobrze pamiętam, że jutro masz kolejną wizytę?
takjest :)
Super! Teraz Wasz czas! <3
P.s - ile dni kazali wam się wstrzymać ze współżyciem do poniedziałkowego IUI?
Ogólnie to nie wiadomo, czy nie będziemy mieć IUI jutro - zależy jak mi pęcherzyki od środy urosły. Więc ostatni seks był w środę i tak nam lekarz powiedział zeby zrobić. Czyli 2 pełne dni abstynencji.
No ale jak się okaże, ze mamy mieć w poniedziałek, to nie wiem jak to będzie - czy już się oszczędzać, czy jeszcze wymienić nasienie. Ale to zobaczymy. Tak myślę, że to nie jest aż tak istotne. Te wyniki nie będą diametralnie inne przez 1 dzien absytnencji w tą czy w tą :)

Bo cały czas jesteś na obrotach. To jest związane ze zmianami strukturalnymi w mózgu, rozwijają się o wiele bardziej części odpowiedzialne na wrażliwość, empatię, odpowiedzialność i niestety kosztem innych 🤷
oooo
Nie wiedziałam. Ale w sumie… sama troska, wrażliwość, strach,
Przeogromny strach zajęły mój mózg🙈
Pojechałam dziś na badania,
Rano naszykowałam marynarkę dla siostry, miałam wziąć, nie wzięłam, przed szpitalem wróciłam po marynarkę, weszłam do domu zostawiłam zakupy i wyszłam znów bez matrynatki😂 wróciłam…. Wzięłam ją, pojechałam i Zrobiłam badania, gina i wróciłam do domu, dalej marynarka nie zawieziona siostrze 😂😂 jprdl 🤦🏽‍♀️

Na ulotce generalnie podana jest informacja, że lek ten zawiera substancje czynne, które rozpuszczają skrzepy krwi i że rzadkim działaniem niepożądanym jest skłonność do krwawień więc może faktycznie to przez to...rzadkie bo rzadkie ale u mnie są. No nic, na razie jest stabilnie więc może nie bede męczyć mojego gina smsami. Ale trochę od wczoraj się nastraszyłam czytając różne teorie i przypadki w internecie gdzie kobietom te torbiele pękały i trafiały przez to do szpitala.
Mi pęknela torbiel i faktycznie trafiłam wtedy do szpitala ale nie krwawilam

takjest :)

Ogólnie to nie wiadomo, czy nie będziemy mieć IUI jutro - zależy jak mi pęcherzyki od środy urosły. Więc ostatni seks był w środę i tak nam lekarz powiedział zeby zrobić. Czyli 2 pełne dni abstynencji.
No ale jak się okaże, ze mamy mieć w poniedziałek, to nie wiem jak to będzie - czy już się oszczędzać, czy jeszcze wymienić nasienie. Ale to zobaczymy. Tak myślę, że to nie jest aż tak istotne. Te wyniki nie będą diametralnie inne przez 1 dzien absytnencji w tą czy w tą :)
Ciekawe jak to będzie wyglądało - obstawiałabym scenariusz, w którym (jeśli jutro nie będzie iui) będziecie mieli działać jutro, na wypadek, gdyby owulacja przyszła jednak w niedzielę, ale to tylko takie moje przypuszczenia.
Dostaniesz ovi, czy nie ma takiego planu?

reklama
Do góry