reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

No ja!! Mam wstawić od pierwszego ? Ale ogólnie ładnie była widoczna kreska 11 dpo
A pokaz, bo te testy bede miala na kolejny cykl, chociaż zapiszę się na testowanie dopiero w dniu @, już coraz mniej wiary, tyle co nic, że sytuacja z kazdego cyklu od ponad 2 lat ulegnie zmianie.

reklama
Po wyschnięciu robią się bardziej czerwone tak są różowe jasniejsze troszkę chociaż te pierwsze bo wyschnięciu robią się jaśniejsze. A potem zostają takie jakie są. Więcej nie robiłam narazie.

Załączniki

• Screenshot_2023-12-08-08-11-42-245_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-12-08-08-11-42-245_com.miui.gallery.jpg
    260,5 KB · Wyświetleń: 124
Dziewczyny mam pytanie do tych z Was, które miały torbiel na jajnikach... czy plamiłyście mocno? W 12dc na wizycie u gina dowiedziałam się, że wyhodowalam sobie torbiel 4,36x3,18 i od tego dnia też zaczęłam brac czopki distreptaza. Wczoraj (19 dc) plecy i brzuch zaczęły mnie boleć jak podczas @ a kilka godzin później zaczęłam plamić, ale tak dość mocno, ze skrzepami. Mój gin uprzedził mnie, że faktycznie mogą się pojawić lekkie plamienia, ale spodziewałam się kilku kropelek max a tu takie coś. Na @ za wcześnie i krew nie jest taka żywa. Nie wiem, powinnam się martwić? Czy póki nic mi się nie dzieje poza tym plamieniem i bólem pleców/brzucha to jest ok?

Dziewczyny mam pytanie do tych z Was, które miały torbiel na jajnikach... czy plamiłyście mocno? W 12dc na wizycie u gina dowiedziałam się, że wyhodowalam sobie torbiel 4,36x3,18 i od tego dnia też zaczęłam brac czopki distreptaza. Wczoraj (19 dc) plecy i brzuch zaczęły mnie boleć jak podczas @ a kilka godzin później zaczęłam plamić, ale tak dość mocno, ze skrzepami. Mój gin uprzedził mnie, że faktycznie mogą się pojawić lekkie plamienia, ale spodziewałam się kilku kropelek max a tu takie coś. Na @ za wcześnie i krew nie jest taka żywa. Nie wiem, powinnam się martwić? Czy póki nic mi się nie dzieje poza tym plamieniem i bólem pleców/brzucha to jest ok?
U mnie nie było żadnych plamień, ale torbiele które miewałam dotychczas były czynnościowymi i w trakcie jednego/dwóch cyklu zanikały. Nigdy też nie brałam na nie innych leków niż duphaston. Może taka reakcja jest wymieniona wśród niepożądanych skutków stosowania leku, który dostałaś - sprawdzałaś w ulotce?

Miałam torbiel na jajniku dość długo. Nie miałam plamien ale bóle w okolicy torbielą czasem i nieregularne mieisaczki

U mnie nie było żadnych plamień, ale torbiele które miewałam dotychczas były czynnościowymi i w trakcie jednego/dwóch cyklu zanikały. Nigdy też nie brałam na nie innych leków niż duphaston. Może taka reakcja jest wymieniona wśród niepożądanych skutków stosowania leku, który dostałaś - sprawdzałaś w ulotce?
Na ulotce generalnie podana jest informacja, że lek ten zawiera substancje czynne, które rozpuszczają skrzepy krwi i że rzadkim działaniem niepożądanym jest skłonność do krwawień więc może faktycznie to przez to...rzadkie bo rzadkie ale u mnie są. No nic, na razie jest stabilnie więc może nie bede męczyć mojego gina smsami. Ale trochę od wczoraj się nastraszyłam czytając różne teorie i przypadki w internecie gdzie kobietom te torbiele pękały i trafiały przez to do szpitala.

To ja w ciąży cały czas chodzę.
A tak na serio to słaba pamięć była po porodzie. Obolała a tu dziecko nie śpi (do dzisiaj twierdzi że sen dla słabych), rozkręcanie laktacji i milion problemów z tym. Drugie dziecko jak się uda od początku dostanie mm.
i zostaje tak.. na długo, przy drugim całkiem stracę pamięć😂😂😂😂

reklama
Do góry