Kasienkaol
Fanka BB :)
Mi kazał 10 dc napisać sms, umówi mnie na 12dc i kolejne wizyty sam będzie ustalał, tak żeby potwierdzić te owulke płace to ma zrobić to jak należy….
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, tylko mierz temperaturę najlepiej.moim zdaniem ma. Nawet jak to nie będzie idealnie 7dpo to po poziomie bedzie można już domniemać co tam sie zadziało.
no mi jak lekarz kazał się umówić na moni to w rejestracji już dziewczyny wiedziały i nie było, że nie ma terminów. Jakbym może do jakiegoś randoma chodziła to inaczej, ale lekarz który mnie proawdzi musi zrobić tak, zeby to miało ręce i nogiMi kazał 10 dc napisać sms, umówi mnie na 12dc i kolejne wizyty sam będzie ustalał, tak żeby potwierdzić te owulke płace to ma zrobić to jak należy….
Jest szansa, że mają w gabinecie zapas środków odkażającychJutro o 8:40 mam monitoring,a dostałam sms, że od 8:30 do 10 w klinice nie będzie wody. I co, lelarz rąk nie umyje nawet?
no dokładnie, dla mnie jest to oczywiste.no mi jak lekarz kazał się umówić na moni to w rejestracji już dziewczyny wiedziały i nie było, że nie ma terminów. Jakbym może do jakiegoś randoma chodziła to inaczej, ale lekarz który mnie proawdzi musi zrobić tak, zeby to miało ręce i nogi
Możesz sprawdzić, zawsze to da jakiś obraz sytuacji.Nie wiem, ale nie mogę tego przeskoczyć. Może w następnym cyklu będę coś kombinować.
Czy sprawdzenie progesteronu 7dpo ma w takim wypadku sens?
Moj lekarz nie jest idealny, ale w przypadku monitoringu nie mogę narzekać - ustalone jest, że jeśli mam przyjść za dwa dni, to wbijam się między pacjentkami (jeśli nie rejestratorka nie ma okienka) i nigdy nie ma z tym problemu. Dodam jeszcze, że za wszystkie wizyty w ramach monitoringu płacę raz - 150zł, bez względu na to ile wizyt w danym cyklu się finalnie odbędzie.Mi kazał 10 dc napisać sms, umówi mnie na 12dc i kolejne wizyty sam będzie ustalał, tak żeby potwierdzić te owulke płace to ma zrobić to jak należy….
150 zł? ale mało… żaden nie jest idealnyMoj lekarz nie jest idealny, ale w przypadku monitoringu nie mogę narzekać - ustalone jest, że jeśli mam przyjść za dwa dni, to wbijam się między pacjentkami (jeśli nie rejestratorka nie ma okienka) i nigdy nie ma z tym problemu. Dodam jeszcze, że za wszystkie wizyty w ramach monitoringu płacę raz - 150zł, bez względu na to ile wizyt w danym cyklu się finalnie odbędzie.