reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Mi kazał 10 dc napisać sms, umówi mnie na 12dc i kolejne wizyty sam będzie ustalał, tak żeby potwierdzić te owulke 🤔 płace to ma zrobić to jak należy….
no mi jak lekarz kazał się umówić na moni to w rejestracji już dziewczyny wiedziały i nie było, że nie ma terminów. Jakbym może do jakiegoś randoma chodziła to inaczej, ale lekarz który mnie proawdzi musi zrobić tak, zeby to miało ręce i nogi

no mi jak lekarz kazał się umówić na moni to w rejestracji już dziewczyny wiedziały i nie było, że nie ma terminów. Jakbym może do jakiegoś randoma chodziła to inaczej, ale lekarz który mnie proawdzi musi zrobić tak, zeby to miało ręce i nogi
no dokładnie, dla mnie jest to oczywiste.
Mój bierze 400 zł bez względu na ilość monitoringu, więc… jest od tego jak
Dupa od srania żeby wszystko „zobaczyć”

Mi kazał 10 dc napisać sms, umówi mnie na 12dc i kolejne wizyty sam będzie ustalał, tak żeby potwierdzić te owulke 🤔 płace to ma zrobić to jak należy….
Moj lekarz nie jest idealny, ale w przypadku monitoringu nie mogę narzekać - ustalone jest, że jeśli mam przyjść za dwa dni, to wbijam się między pacjentkami (jeśli nie rejestratorka nie ma okienka) i nigdy nie ma z tym problemu. Dodam jeszcze, że za wszystkie wizyty w ramach monitoringu płacę raz - 150zł, bez względu na to ile wizyt w danym cyklu się finalnie odbędzie.

reklama
Moj lekarz nie jest idealny, ale w przypadku monitoringu nie mogę narzekać - ustalone jest, że jeśli mam przyjść za dwa dni, to wbijam się między pacjentkami (jeśli nie rejestratorka nie ma okienka) i nigdy nie ma z tym problemu. Dodam jeszcze, że za wszystkie wizyty w ramach monitoringu płacę raz - 150zł, bez względu na to ile wizyt w danym cyklu się finalnie odbędzie.
150 zł? 😳ale mało… 🙈🙈🙈 żaden nie jest idealny 😏

Do góry