reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

hey dziewczyny
Owulacje mialam jakos tak 7 dni temu a dwa dni temu mialam chyba plamienie implantacyjne (kilka kropli krwi na bieliznie) Jak myslicie kiedy moge zrobic test czy jutro bedzie za wczesnie ?
8 dpo to za wcześnie na test. Owszem, widziałam że niektórym już wychodzą wtedy słabe linie, ale poczekałabym do 11-12 dpo

reklama
U mnie od wczoraj plamienia myślę sobie @ się rozkręci w nocy podpaska na noc a rano zonk... Podpaska czysta nadal tylko lekkie brudzenie nawet nie krwią tylko poprostu lekkie brudzenie. Co jest grane...? 39dc 10 dni opóźnienia czekam dalej na rozwój akcji..

A co na to test ciążowy? [emoji4]
U mnie od wczoraj plamienia myślę sobie @ się rozkręci w nocy podpaska na noc a rano zonk... Podpaska czysta nadal tylko lekkie brudzenie nawet nie krwią tylko poprostu lekkie brudzenie. Co jest grane...? 39dc 10 dni opóźnienia czekam dalej na rozwój akcji..

A ja nie wytrzymałam do piątku i zrobiłam dziś test 🤭 tak coś czułam że ni wytrzymam, nie wiem czy widać ale pojawił się cień nadziei 😜 żeby tylko ten cień chciał być ciemniejszy, nie wiem czy coś widać, na żywo wygląda lepiej 😜
1607924794390741239388041265724.jpg

Na żywo właśnie może bardziej widoczna kreska, bo na zdjęciu nic nie widać, który dzień cyklu i ile dni po? Trzymam kciuki, aby to było To [emoji4][emoji3059]
A ja nie wytrzymałam do piątku i zrobiłam dziś test [emoji2960] tak coś czułam że ni wytrzymam, nie wiem czy widać ale pojawił się cień nadziei [emoji12] żeby tylko ten cień chciał być ciemniejszy, nie wiem czy coś widać, na żywo wygląda lepiej [emoji12]Zobacz załącznik 1214578

Dziewczyny nie wiem już co robić, ten test dzisiaj zabrał mi nadzieję ale jeszcze nie ma małpy a powinna być, dzisiaj 34 dc i nie wiem czy dzwonić do swojego ginekolog aby dał coś na wywołanie czy czekać czy jechać na betę? Ja już totalnie nie wiem 🤷‍♀️ szyjka uciekła ze jej nie dostaje

reklama
Dziewczyny nie wiem już co robić, ten test dzisiaj zabrał mi nadzieję ale jeszcze nie ma małpy a powinna być, dzisiaj 34 dc i nie wiem czy dzwonić do swojego ginekolog aby dał coś na wywołanie czy czekać czy jechać na betę? Ja już totalnie nie wiem 🤷‍♀️ szyjka uciekła ze jej nie dostaje
A może jeszcze beta z krwii?? To by myślę wyjaśniło sprawę

Do góry