reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

hey dziewczyny
Owulacje mialam jakos tak 7 dni temu a dwa dni temu mialam chyba plamienie implantacyjne (kilka kropli krwi na bieliznie) Jak myslicie kiedy moge zrobic test czy jutro bedzie za wczesnie ?
8 dpo to za wcześnie na test. Owszem, widziałam że niektórym już wychodzą wtedy słabe linie, ale poczekałabym do 11-12 dpo

reklama
U mnie od wczoraj plamienia myślę sobie @ się rozkręci w nocy podpaska na noc a rano zonk... Podpaska czysta nadal tylko lekkie brudzenie nawet nie krwią tylko poprostu lekkie brudzenie. Co jest grane...? 39dc 10 dni opóźnienia czekam dalej na rozwój akcji..

A co na to test ciążowy? [emoji4]
U mnie od wczoraj plamienia myślę sobie @ się rozkręci w nocy podpaska na noc a rano zonk... Podpaska czysta nadal tylko lekkie brudzenie nawet nie krwią tylko poprostu lekkie brudzenie. Co jest grane...? 39dc 10 dni opóźnienia czekam dalej na rozwój akcji..

A ja nie wytrzymałam do piątku i zrobiłam dziś test 🤭 tak coś czułam że ni wytrzymam, nie wiem czy widać ale pojawił się cień nadziei 😜 żeby tylko ten cień chciał być ciemniejszy, nie wiem czy coś widać, na żywo wygląda lepiej 😜
1607924794390741239388041265724.jpg

Na żywo właśnie może bardziej widoczna kreska, bo na zdjęciu nic nie widać, który dzień cyklu i ile dni po? Trzymam kciuki, aby to było To [emoji4][emoji3059]
A ja nie wytrzymałam do piątku i zrobiłam dziś test [emoji2960] tak coś czułam że ni wytrzymam, nie wiem czy widać ale pojawił się cień nadziei [emoji12] żeby tylko ten cień chciał być ciemniejszy, nie wiem czy coś widać, na żywo wygląda lepiej [emoji12]Zobacz załącznik 1214578

Dziewczyny nie wiem już co robić, ten test dzisiaj zabrał mi nadzieję ale jeszcze nie ma małpy a powinna być, dzisiaj 34 dc i nie wiem czy dzwonić do swojego ginekolog aby dał coś na wywołanie czy czekać czy jechać na betę? Ja już totalnie nie wiem 🤷‍♀️ szyjka uciekła ze jej nie dostaje

reklama
Dziewczyny nie wiem już co robić, ten test dzisiaj zabrał mi nadzieję ale jeszcze nie ma małpy a powinna być, dzisiaj 34 dc i nie wiem czy dzwonić do swojego ginekolog aby dał coś na wywołanie czy czekać czy jechać na betę? Ja już totalnie nie wiem 🤷‍♀️ szyjka uciekła ze jej nie dostaje
A może jeszcze beta z krwii?? To by myślę wyjaśniło sprawę

Do góry