8 dpo to za wcześnie na test. Owszem, widziałam że niektórym już wychodzą wtedy słabe linie, ale poczekałabym do 11-12 dpohey dziewczyny
Owulacje mialam jakos tak 7 dni temu a dwa dni temu mialam chyba plamienie implantacyjne (kilka kropli krwi na bieliznie) Jak myslicie kiedy moge zrobic test czy jutro bedzie za wczesnie ?
reklama
krasulkaa
Fanka BB :)
U mnie od wczoraj plamienia myślę sobie @ się rozkręci w nocy podpaska na noc a rano zonk... Podpaska czysta nadal tylko lekkie brudzenie nawet nie krwią tylko poprostu lekkie brudzenie. Co jest grane...? 39dc 10 dni opóźnienia czekam dalej na rozwój akcji..
A co na to test ciążowy? [emoji4]
U mnie od wczoraj plamienia myślę sobie @ się rozkręci w nocy podpaska na noc a rano zonk... Podpaska czysta nadal tylko lekkie brudzenie nawet nie krwią tylko poprostu lekkie brudzenie. Co jest grane...? 39dc 10 dni opóźnienia czekam dalej na rozwój akcji..
Na żywo właśnie może bardziej widoczna kreska, bo na zdjęciu nic nie widać, który dzień cyklu i ile dni po? Trzymam kciuki, aby to było To [emoji4][emoji3059]
A ja nie wytrzymałam do piątku i zrobiłam dziś test [emoji2960] tak coś czułam że ni wytrzymam, nie wiem czy widać ale pojawił się cień nadziei [emoji12] żeby tylko ten cień chciał być ciemniejszy, nie wiem czy coś widać, na żywo wygląda lepiej [emoji12]Zobacz załącznik 1214578
krasulkaa
Testy w odstępie tygodnia negatywneA co na to test ciążowy? [emoji4]
11dpo, a test -20UI jutro może zrobię dziesiątkęNa żywo właśnie może bardziej widoczna kreska, bo na zdjęciu nic nie widać, który dzień cyklu i ile dni po? Trzymam kciuki, aby to było To [emoji4][emoji3059]
Testy w odstępie tygodnia negatywne
Lily2389
Dziewczyny nie wiem już co robić, ten test dzisiaj zabrał mi nadzieję ale jeszcze nie ma małpy a powinna być, dzisiaj 34 dc i nie wiem czy dzwonić do swojego ginekolog aby dał coś na wywołanie czy czekać czy jechać na betę? Ja już totalnie nie wiem szyjka uciekła ze jej nie dostaje
reklama
A może jeszcze beta z krwii?? To by myślę wyjaśniło sprawęDziewczyny nie wiem już co robić, ten test dzisiaj zabrał mi nadzieję ale jeszcze nie ma małpy a powinna być, dzisiaj 34 dc i nie wiem czy dzwonić do swojego ginekolog aby dał coś na wywołanie czy czekać czy jechać na betę? Ja już totalnie nie wiem szyjka uciekła ze jej nie dostaje