reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Ja zrobiłam dzisiaj, u mnie jedna kreska, no nic czyli w tym cyklu nie było tej nieszczęsnej owulacji, powodzenia dziewczyny

reklama
Witajcie, coś ostatnio straciłam nadzieję że się uda... Jeszcze wczoraj miałam kłótnie z mężem na ten temat i jeszcze bardziej mnie to wszystko dobiło... Jak zawsze miałam pełno objawów ciążowych i myślałam że się uda tak teraz nic... Muszę poczekać jeszcze trochę...

Po pierwsze - gratulacje Ania i Lisa 💜💜 odczarujcie kochane w końcu ten grudzień 😊 bo trochę sobie pogrywa 😉
A po drugie wczoraj się wyjaśniło i przyszła 🐵. Najdłuższy cykl jaki miałam do tej pory. Masakra.
Ale nic, w tym miesiącu może polubię się z testami owu i bardziej wsłucham się swoje ciało bo już wiem że liczenie tylko na apkę i jej wyliczenia szczególnie przy tak nieregularnych cyklach nie ma sensu.
@krasulka5 tak liczyłam że chociaż u Ciecie będzie w sobotę teścik na II krechy, a tu 🐵 zrobiła nas w 🐴

Cześć dziewczyny! Gratulacje dla wszystkich dwóch kresek :) Świetne wiadomości, oby ich było jak najwięcej :)
Ja pisze do was z pytaniem, mam dzisiaj 6dpo i 22dc. Mozliwe, że dzisiaj byłaby implantacja zarodka?? Mialam biały śluz, a dzisiaj był tez biały ale lekko brązowy i było go więcej niż wcześniej 🤔🤔 Staram się nie myśleć o tym, ale nie da się. Przesunala mi się owulacja i zamiast 21.12 to będę testować 18.12 :)

reklama
Po pierwsze - gratulacje Ania i Lisa 💜💜 odczarujcie kochane w końcu ten grudzień 😊 bo trochę sobie pogrywa 😉
A po drugie wczoraj się wyjaśniło i przyszła 🐵. Najdłuższy cykl jaki miałam do tej pory. Masakra.
Ale nic, w tym miesiącu może polubię się z testami owu i bardziej wsłucham się swoje ciało bo już wiem że liczenie tylko na apkę i jej wyliczenia szczególnie przy tak nieregularnych cyklach nie ma sensu.
@krasulka5 tak liczyłam że chociaż u Ciecie będzie w sobotę teścik na II krechy, a tu 🐵 zrobiła nas w 🐴
Noo ja jutro ponownie zatestuje a takto jak biel viziraa to też będę już czekać na małpiszona 😋

Do góry