Klaudia2626
Początkująca w BB
Dodam jeszcze że test był robiony 3 dni przed planowaną miesiączka.Witam, powiedzcie mi czy tutaj widać jakaś druga kładą kreske? Czy test jest po prostu zalany
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dodam jeszcze że test był robiony 3 dni przed planowaną miesiączka.Witam, powiedzcie mi czy tutaj widać jakaś druga kładą kreske? Czy test jest po prostu zalany
Niby coś widać, ale dziewczyny mówiły że Pinki lubią oszukiwać, najlepiej powtórzyć na innym teście lub iść zrobić betę, wtedy będzie wszystko jasneDodam jeszcze że test był robiony 3 dni przed planowaną miesiączka.
Witam, powiedzcie mi czy tutaj widać jakaś druga kładą kreske? Czy test jest po prostu zalany
Dzień dobry!
Czekam na tekściki [emoji2956][emoji2956][emoji2956]
u mnie dzisiaj 9dpo [emoji3060]
Teraz szukam endo, bo ta co mi zaleciła leki poleciała w kulki ze mną 2 razy i odwowalala mi wizytę, a kończą mi się tabletki..Pieknie [emoji3059][emoji7][emoji3059] ale nie było innej możliwości
Dzięki za pamiec niestety 36dc 7dni opóźniona jutro będę testować ponownie ale raczej będzie biel viziraa żadne objawy się nie pojawiły jedynie śluz się zmienił na biały i gesty także raczej zaburzenie hormonalne..