Julliette
Fanka BB :)
Zdrowa dieta powinna wpływać prozdrowotnie na cały organizm, mogą występować różne zaburzenia cyklu jeśli ta dieta jest niedoborowa bądź źle zbilansowana pod kątem Twojego zdrowia. Chociaż rozbieżności w długości cyklu mogą występować z wielu powodów, nie tylko dieta ma na to wpływ A aplikacje to kolejna niepewność, to algorytmy a my to żywi ludzie, warto sprawdzać ale z rozsądkiem i dystansem analizować tak mi się wydajePotrzebuje porady z serii „miałam podobnie” Po odstawieniu tabletek bardzo ładnie wyregulowal mi się cykl i trwał 25 dni, pms zazwyczaj ciężko znosiłam piersi, skurcze, problemy żołądkowe (myśle ze teraz złagodziłam jego objawy po prostu zdrowsza dieta) bywało ze dostawałam okres nawet 24 dc w nocy. Czy możliwe ze przejście na ze tak powiem zdrowszy tryb życia mogło wydłużyć mój cykl? bo wszystkie aplikacje pokazywały okres na dziś a po wyliczeniu domniemanej owulacji przesunęły mi okres dopiero na 13.12, mierze temperaturę i myśle ze na jej podstawie aplikacja przedłużyła fazę lutealna, poradzicie mi proszę
A przy cyklach 24 dni kiedy miałaś zwykle owulacje?