Bzykaj się między kartonami i na drabinieEh.. to tak jak ja w sumie byłam dobrze nastawiona na grudzień, to przez parę ostatnich dni już czułam, ze się nie udało.
W przyszłym miesiącu nie robię żadnych testów owulacyjnych ani tego typu rzeczy. Zajmę się remontem, który teraz mamy i po prostu będę się bzykać Moze to poskutkuje?
reklama
AngelOfHope
Aktywna w BB
Dziękuję za dobre słowo i kciuki Cóż, ja chyba wyjątkowo nie mam szczęścia do testów, nie pierwszy raz wychodzą mi niejednoznaczne/wadliwe. Mam tylko nadzieję, że ten pierwszy jednak się nie mylił.@AngelOfHope test faktycznie wygląda dość dziwnie, nie spotkałam się z czymś takim, ale różne się cuda zdarzają Najlepiej będzie kupić inny i jutro rano zrobić... Jestem dobrej myśli i trzymam mocno kciuki
L
Ladycarooo
Gość
haha dokładnieBzykaj się między kartonami i na drabinie
@AngelOfHope nie jestem specem ale test wygląda na wadliwy albo może za mało na niego nasikałaś? (Ja tak miałam raz z owulacyjnym) Tak czy inaczej coś tam widać, więc głowa do góry i sikaj jutro ponownie
Marijalt
Zaciekawiona BB
Potrzebuje porady z serii „miałam podobnie” Po odstawieniu tabletek bardzo ładnie wyregulowal mi się cykl i trwał 25 dni, pms zazwyczaj ciężko znosiłam piersi, skurcze, problemy żołądkowe (myśle ze teraz złagodziłam jego objawy po prostu zdrowsza dieta) bywało ze dostawałam okres nawet 24 dc w nocy. Czy możliwe ze przejście na ze tak powiem zdrowszy tryb życia mogło wydłużyć mój cykl? bo wszystkie aplikacje pokazywały okres na dziś a po wyliczeniu domniemanej owulacji przesunęły mi okres dopiero na 13.12, mierze temperaturę i myśle ze na jej podstawie aplikacja przedłużyła fazę lutealna, poradzicie mi proszę
HeraUnique
Fanka BB :)
Jeśli owulacja była później to automatycznie okres bedzie o tyle dni późniejnie mówię ze aplikacje wiedza co jem ale nie czuje się w ogóle jakbym miała dostać dziś okres, mam przejrzysty i rozciągliwy śluz i tylko delikatne szemranie jajników, nie czuje się okresowo po prostu
Marijalt
Zaciekawiona BB
w poprzednich cyklach nie mierzyłem temperatury, nie wnikałam tak szczegółowo w owulacje ale przez ostatnie pół roku miałam cykle 25 dni dlatego dziwie się po prostu czuje się po prostu dobrzeJeśli owulacja była później to automatycznie okres bedzie o tyle dni później
Gryfin
Fanka BB :)
Niestety taka okrutna prawdaJeśli owulacja była później to automatycznie okres bedzie o tyle dni później
reklama
Marijalt
Zaciekawiona BB
przyjmuje ją na klatę po prostu chciałam wiedzieć czy dieta mogła mieć wpływNiestety taka okrutna prawda