reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Licze, że owszem [emoji41] a później zamierzam powtórzyć Twoje metody kropka w kropkę [emoji16][emoji16][emoji16]
Hmm jakie metody ? [emoji848]
Słyszałam, że u niektórych już jutro przybędzie Mikołaj z prezentem [emoji1766][emoji1766][emoji1766] reszta musi poczekać kilka dni, bo niestety chłop ma dużo pracy [emoji3590]
Ja byłam widocznie niegrzeczna bo @ przyszła dziś zamiast we wtorek, a wogole w sumie miała nie przyjść bo jej nikt nie chciał [emoji25]
Mam nadzieję, że jutro dziewczyny zrobią wysyp kreseczek na poprawę humoru [emoji16] oby było tutaj jak najbardziej czerwono wyłącznie z jednego powodu [emoji6]
@Mecenasowa27 smuteczek, ja dostałam okresu w tym cyklu po 9dpo chociaż nie jestem tego pewna, bądź co bądź testujemy razem w sylwestra [emoji16]
Dzisiaj uświadomiłam sobie będąc w Rossmanie, że wcale nie myślałam ani o dziecku ani o testach owu więc jest w końcu totalnie upragniony luz [emoji3526]
Jak miło że będziemy razem testować w sylwestrową noc [emoji846] chociaż ... my mamy w planach wyjazd na święta i Sylwester do rodziny, nie będę brać że sobą żadnych testów więc ja testować nawet nie będę [emoji39] poprostu albo okres dostanę w tym dniu albo nie.. chyba że mnie coś podkusi i kupię tam na miejscu .. no cóż nie ma co gdybac.

Lecę spać...🥱
Stosunkowo udanej nocy....

reklama
reklama
U mnie jak narazie 2 krechy na teście owulacyjnym - Dzisiaj 11 dc. Ta testowa jest dużo ciemniejsza. Wczoraj testowa i kontrolna były takie same. Aczkolwiek się zastanowiłam, czy owulacji nie było wczoraj: kłucie w jajniku w ciągu dnia, dużo śluzu trochę podbarwionego na różowo, spadek temperatury z 36, 41 do 36,21.Dzisiaj już jest 36,28 więc delikatny wzrost, ciekawe jaka będzie jutro? Sama już nie wiem, czy to wczoraj była, czy dopiero będzie w ciągu 24h ta owulacja. Przytulanki późnym wieczorem były więc mam nadzieję, że Mikołaj mi coś jednak przyniesie na święta. W styczniu minie równo rok jak zaczelismy się starać. Prawda było kilka cyklów odpuszczonych.

Do góry