Mecenasowa27
Fanka BB :)
Hmm jakie metody ? [emoji848]Licze, że owszem [emoji41] a później zamierzam powtórzyć Twoje metody kropka w kropkę [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja byłam widocznie niegrzeczna bo @ przyszła dziś zamiast we wtorek, a wogole w sumie miała nie przyjść bo jej nikt nie chciał [emoji25]Słyszałam, że u niektórych już jutro przybędzie Mikołaj z prezentem [emoji1766][emoji1766][emoji1766] reszta musi poczekać kilka dni, bo niestety chłop ma dużo pracy [emoji3590]
Jak miło że będziemy razem testować w sylwestrową noc [emoji846] chociaż ... my mamy w planach wyjazd na święta i Sylwester do rodziny, nie będę brać że sobą żadnych testów więc ja testować nawet nie będę [emoji39] poprostu albo okres dostanę w tym dniu albo nie.. chyba że mnie coś podkusi i kupię tam na miejscu .. no cóż nie ma co gdybac.Mam nadzieję, że jutro dziewczyny zrobią wysyp kreseczek na poprawę humoru [emoji16] oby było tutaj jak najbardziej czerwono wyłącznie z jednego powodu [emoji6]
@Mecenasowa27 smuteczek, ja dostałam okresu w tym cyklu po 9dpo chociaż nie jestem tego pewna, bądź co bądź testujemy razem w sylwestra [emoji16]
Dzisiaj uświadomiłam sobie będąc w Rossmanie, że wcale nie myślałam ani o dziecku ani o testach owu więc jest w końcu totalnie upragniony luz [emoji3526]
Lecę spać...
Stosunkowo udanej nocy....