reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Mnie czasami bardziej boli lewa [emoji854] I co cykl bolą mnie inaczej [emoji28] raz przy dotyku, raz przy ruchu, raz same sutki, a czasami tylko tak jakby od środka [emoji2368] a zdarza się wszystko naraz [emoji23]
Cieszy mnie że nie tylko ja mam takie dziwne cycki [emoji1787]
To u Was tez chłodek z rana! Zazdroszczę ze jesteś po pracy, ja jeszcze 7h a spałam w nocy może 3 [emoji42][emoji3061][emoji42]
U mnie z narzeczonym jest w tym sezonie również konflikt, bo mi ciagle zimno a mu gorąco...
To życzę Ci by szybko zleciał dzień w pracy [emoji846] ja będę wstawać a ty będziesz już po pracy [emoji23] w nockach najbardziej lubię to że zaczynamy od niedzieli a w piątek o 6 rano mam już weekend, no i tracę wtedy poczucie czasu, nigdy nie wiem jaki jest dzień, muszę liczyć którą noc idę do pracy a przez to cały tydzień leci jak szalony. Jeszcze tylko 2 nocki [emoji16][emoji16]
U nas w domu wszędzie jest podłogowka i zazwyczaj ja wyłączam jak dochodzi do 22 st a mój się drze że mu zimno będzie, ale co się dziwić jak on głównie w domu chodzi w samych majtkach [emoji85][emoji1787] twierdził że bez sensu mu się przebierać bo późno wraca, zazwyczaj koło 19-20 i zje, pooglądać trochę tv, prysznic i zaraz do spania to po co się ubierać? Ja chodzę normalnie ubrana w domu w koszulce i spodnie, czasami skarpety jak zimno, mały tak samo więc nam jest ciepło [emoji23] chociaż no ostatnio jakoś i ja marzne. Ale teraz w domu mam 19 więc super do spania.
Kordla na nos i idę spać. Miłego dnia i do później na pewno

reklama
Dzień doberek!
Myślałam, że jest tu więcej rannych ptaszków, a wy dziewczyny po prostu z nocek schodzicie 😅😘

To u mnie na biegunie zimna czt suwalki -5.5 pokazywali w aucie jak wracałam teraz z pracy.. szyby były mocno zamarzniete więc trochę czasu mi zajelo oskrobac a w ręce tan zmarzlam że szok bo jeszcze rekawiczej nie znalazłam. Wogole ja ostatnio jakis zmarzlak się zrobilam. Wcześniej jak w domu miałam 20st to było tak akurat dla mnie a teraz sweter muszę ubierać bo zimno [emoji1787] to już chyba starość, w końcu niedawno 30 lat skończyłam [emoji2370]
Dziewczyny czy wam po owulacji np jedna pierś boli bardziej a druga mniej lub wcale ? Ja w poprzednim cyklu tak miałam że jedna tylko bolała, teraz jedna boli mocniej niż w poprzednim cyklu (i jest to ta sama pierś co w poprzednim tylko bolała) a druga boli ale zdecydowanie mniej. I w ogóle dziwnie one jakoś bolą w tym cyklu, dziś w pracy czułam kilka razy takie dziwne pobolewanie jakby naciskanie w tej mniej bolacej piersi a później delikatnie klucie [emoji85]
Moja droga witaj w klubie zmarźluchów :p
Ja najlepiej funkcjonuje przy temp. od 25 wzwyż.

Z tymi cyckami to się zastanawiam czy ewentualnie będą boleć, bo karmię jeszcze dość intensywnie córkę 🤭
Nic na razie nie czuję a dzisiaj chyba teścik zrobię bo już nie mogę wytrzymać. To mój 32dc a @ mogła przyjść 4 dni temu a może też przyjść za 3 dni, bo mam duży rozrzut jeśli chodzi o cykle...

Buziaczki i miłego dnia 😘😘😘

Witajcie, ja dzisiaj jadę do gina, ale dopiero wieczorem na 20.30, więc cały dzień będę w stresie... Jestem na urlopie więc nawet nie pójdzie głowy niczym za bardzo zająć... Mam nadzieję że zobaczy powiększone pęcherzyki, a może zleci mi jakieś dodatkowe badania... Ktoś dzisiaj testuje? Może ktoś wrzuci na otuchę [emoji3498] i nas pozaraża [emoji16]

Witajcie dziewczyny 😉 mroźno z rana  @bishcopcik to trzymam mocno 🤞🤞🤞 o ⏸ 💖 a reszcie kobietkom powodzenia 😉. Ja dziś 2dc 🥴 a gdzie jeszcze do końca 😵 No nic muszę czekać i uzupełnić braki w postaci testów owu.
Miłego dzionka 😘❄️

Witajcie, ja dzisiaj jadę do gina, ale dopiero wieczorem na 20.30, więc cały dzień będę w stresie... Jestem na urlopie więc nawet nie pójdzie głowy niczym za bardzo zająć... Mam nadzieję że zobaczy powiększone pęcherzyki, a może zleci mi jakieś dodatkowe badania... Ktoś dzisiaj testuje? Może ktoś wrzuci na otuchę [emoji3498] i nas pozaraża [emoji16]
O super, dawaj znać co tam lekarz powiedział. Trzymam kciuki za ładne duże pęcherzyki [emoji6]
Może jakiś spacerek żeby głowę zająć. Ja zawsze biorę się za porządki w dokumentach, to mi głowę zajmuje, ale ostatnio nie mam już co sprzątać.
Po południu robię teścik i po cichu liczę ujrzeć II kreseczki, a jak nie to powtórzę jeszcze w piątek lub sobotę o ile nie przyjdzie [emoji204]

Hej :) powtórzyłam test. 26dc
I co myślicie ? Bo ja coś widzę.

Załączniki

• IMG20201202074328.jpg
    IMG20201202074328.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 123
reklama
Do góry