reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Mnie czasami bardziej boli lewa [emoji854] I co cykl bolą mnie inaczej [emoji28] raz przy dotyku, raz przy ruchu, raz same sutki, a czasami tylko tak jakby od środka [emoji2368] a zdarza się wszystko naraz [emoji23]
Cieszy mnie że nie tylko ja mam takie dziwne cycki [emoji1787]
To u Was tez chłodek z rana! Zazdroszczę ze jesteś po pracy, ja jeszcze 7h a spałam w nocy może 3 [emoji42][emoji3061][emoji42]
U mnie z narzeczonym jest w tym sezonie również konflikt, bo mi ciagle zimno a mu gorąco...
To życzę Ci by szybko zleciał dzień w pracy [emoji846] ja będę wstawać a ty będziesz już po pracy [emoji23] w nockach najbardziej lubię to że zaczynamy od niedzieli a w piątek o 6 rano mam już weekend, no i tracę wtedy poczucie czasu, nigdy nie wiem jaki jest dzień, muszę liczyć którą noc idę do pracy a przez to cały tydzień leci jak szalony. Jeszcze tylko 2 nocki [emoji16][emoji16]
U nas w domu wszędzie jest podłogowka i zazwyczaj ja wyłączam jak dochodzi do 22 st a mój się drze że mu zimno będzie, ale co się dziwić jak on głównie w domu chodzi w samych majtkach [emoji85][emoji1787] twierdził że bez sensu mu się przebierać bo późno wraca, zazwyczaj koło 19-20 i zje, pooglądać trochę tv, prysznic i zaraz do spania to po co się ubierać? Ja chodzę normalnie ubrana w domu w koszulce i spodnie, czasami skarpety jak zimno, mały tak samo więc nam jest ciepło [emoji23] chociaż no ostatnio jakoś i ja marzne. Ale teraz w domu mam 19 więc super do spania.
Kordla na nos i idę spać. Miłego dnia i do później na pewno

reklama
Dzień doberek!
Myślałam, że jest tu więcej rannych ptaszków, a wy dziewczyny po prostu z nocek schodzicie 😅😘

To u mnie na biegunie zimna czt suwalki -5.5 pokazywali w aucie jak wracałam teraz z pracy.. szyby były mocno zamarzniete więc trochę czasu mi zajelo oskrobac a w ręce tan zmarzlam że szok bo jeszcze rekawiczej nie znalazłam. Wogole ja ostatnio jakis zmarzlak się zrobilam. Wcześniej jak w domu miałam 20st to było tak akurat dla mnie a teraz sweter muszę ubierać bo zimno [emoji1787] to już chyba starość, w końcu niedawno 30 lat skończyłam [emoji2370]
Dziewczyny czy wam po owulacji np jedna pierś boli bardziej a druga mniej lub wcale ? Ja w poprzednim cyklu tak miałam że jedna tylko bolała, teraz jedna boli mocniej niż w poprzednim cyklu (i jest to ta sama pierś co w poprzednim tylko bolała) a druga boli ale zdecydowanie mniej. I w ogóle dziwnie one jakoś bolą w tym cyklu, dziś w pracy czułam kilka razy takie dziwne pobolewanie jakby naciskanie w tej mniej bolacej piersi a później delikatnie klucie [emoji85]
Moja droga witaj w klubie zmarźluchów :p
Ja najlepiej funkcjonuje przy temp. od 25 wzwyż.

Z tymi cyckami to się zastanawiam czy ewentualnie będą boleć, bo karmię jeszcze dość intensywnie córkę 🤭
Nic na razie nie czuję a dzisiaj chyba teścik zrobię bo już nie mogę wytrzymać. To mój 32dc a @ mogła przyjść 4 dni temu a może też przyjść za 3 dni, bo mam duży rozrzut jeśli chodzi o cykle...

Buziaczki i miłego dnia 😘😘😘

Witajcie, ja dzisiaj jadę do gina, ale dopiero wieczorem na 20.30, więc cały dzień będę w stresie... Jestem na urlopie więc nawet nie pójdzie głowy niczym za bardzo zająć... Mam nadzieję że zobaczy powiększone pęcherzyki, a może zleci mi jakieś dodatkowe badania... Ktoś dzisiaj testuje? Może ktoś wrzuci na otuchę [emoji3498] i nas pozaraża [emoji16]

Witajcie dziewczyny 😉 mroźno z rana  @bishcopcik to trzymam mocno 🤞🤞🤞 o ⏸ 💖 a reszcie kobietkom powodzenia 😉. Ja dziś 2dc 🥴 a gdzie jeszcze do końca 😵 No nic muszę czekać i uzupełnić braki w postaci testów owu.
Miłego dzionka 😘❄️

Witajcie, ja dzisiaj jadę do gina, ale dopiero wieczorem na 20.30, więc cały dzień będę w stresie... Jestem na urlopie więc nawet nie pójdzie głowy niczym za bardzo zająć... Mam nadzieję że zobaczy powiększone pęcherzyki, a może zleci mi jakieś dodatkowe badania... Ktoś dzisiaj testuje? Może ktoś wrzuci na otuchę [emoji3498] i nas pozaraża [emoji16]
O super, dawaj znać co tam lekarz powiedział. Trzymam kciuki za ładne duże pęcherzyki [emoji6]
Może jakiś spacerek żeby głowę zająć. Ja zawsze biorę się za porządki w dokumentach, to mi głowę zajmuje, ale ostatnio nie mam już co sprzątać.
Po południu robię teścik i po cichu liczę ujrzeć II kreseczki, a jak nie to powtórzę jeszcze w piątek lub sobotę o ile nie przyjdzie [emoji204]

Hej :) powtórzyłam test. 26dc
I co myślicie ? Bo ja coś widzę.

Załączniki

• IMG20201202074328.jpg
    IMG20201202074328.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 123
reklama
Do góry