reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Jaki magnez łykacie? Jaki producent i opako anie[emoji4] Jutro muszę wejść do apteki, a tam zawsze wybór spory? Jaki kupić najlepiej?

No to ja już czekam na [emoji204], a w zasadzie jej brak - wszystko na niebie i ziemi wskazuje na to, że owulacja była wczoraj/dziś, było [emoji173] (mimo rozstania na dwie doby mam nadzieję mimo wszystko [emoji28]), nogi w górze, żele, co tam nie było grane... Teraz faszeruję się ananasem i czekam do tego 16 [emoji5] czekanie jest najgorsze!
No to tak jak ja! [emoji8]z moich obserwacji wynika ze warto się wygrzewac dużo, nosić grube skarpety w tym czasie po owulacji

Jaki magnez łykacie? Jaki producent i opako anie[emoji4] Jutro muszę wejść do apteki, a tam zawsze wybór spory? Jaki kupić najlepiej?

Polecam poczytać [emoji3526] ja narazie uzywam Singularis (cytrynian magnezu)

Grube skarpety to obowiązkowo, do spania tez! Szczególnie teraz, kiedy na Śląsku -7 stopni [emoji28] a właśnie była gdzieś tu na forum niedawno dyskusja na ten temat, ze macica lubi ciepełko - to się akurat dobrze składa, bo ja też lubię ciepełko, więc zamierzam jej to zapewnić [emoji5]
Kiedy testujesz? Trzymam kciukasy! [emoji3059]

To trochę chłodno tam macie [emoji85][emoji85][emoji85] u nas w nocy nawet bez mrozu dziś, rano auta nie trzeba było srobac. Testuje planowo 17, bo dopiero wczoraj wyszedł mi test owu pozytywny, chociaż zobaczymy jak będzie i czy szybciej się nie pokuszę [emoji3]

Grube skarpety to obowiązkowo, do spania tez! Szczególnie teraz, kiedy na Śląsku -7 stopni [emoji28] a właśnie była gdzieś tu na forum niedawno dyskusja na ten temat, ze macica lubi ciepełko - to się akurat dobrze składa, bo ja też lubię ciepełko, więc zamierzam jej to zapewnić [emoji5]
Kiedy testujesz? Trzymam kciukasy! [emoji3059]

Witam kolejną Ślązaczkę [emoji112][emoji16]

To u mnie na biegunie zimna czt suwalki -5.5 pokazywali w aucie jak wracałam teraz z pracy.. szyby były mocno zamarzniete więc trochę czasu mi zajelo oskrobac a w ręce tan zmarzlam że szok bo jeszcze rekawiczej nie znalazłam. Wogole ja ostatnio jakis zmarzlak się zrobilam. Wcześniej jak w domu miałam 20st to było tak akurat dla mnie a teraz sweter muszę ubierać bo zimno [emoji1787] to już chyba starość, w końcu niedawno 30 lat skończyłam [emoji2370]
Dziewczyny czy wam po owulacji np jedna pierś boli bardziej a druga mniej lub wcale ? Ja w poprzednim cyklu tak miałam że jedna tylko bolała, teraz jedna boli mocniej niż w poprzednim cyklu (i jest to ta sama pierś co w poprzednim tylko bolała) a druga boli ale zdecydowanie mniej. I w ogóle dziwnie one jakoś bolą w tym cyklu, dziś w pracy czułam kilka razy takie dziwne pobolewanie jakby naciskanie w tej mniej bolacej piersi a później delikatnie klucie [emoji85]
To trochę chłodno tam macie [emoji85][emoji85][emoji85] u nas w nocy nawet bez mrozu dziś, rano auta nie trzeba było srobac. Testuje planowo 17, bo dopiero wczoraj wyszedł mi test owu pozytywny, chociaż zobaczymy jak będzie i czy szybciej się nie pokuszę [emoji3]

To u mnie na biegunie zimna czt suwalki -5.5 pokazywali w aucie jak wracałam teraz z pracy.. szyby były mocno zamarzniete więc trochę czasu mi zajelo oskrobac a w ręce tan zmarzlam że szok bo jeszcze rekawiczej nie znalazłam. Wogole ja ostatnio jakis zmarzlak się zrobilam. Wcześniej jak w domu miałam 20st to było tak akurat dla mnie a teraz sweter muszę ubierać bo zimno [emoji1787] to już chyba starość, w końcu niedawno 30 lat skończyłam [emoji2370]
Dziewczyny czy wam po owulacji np jedna pierś boli bardziej a druga mniej lub wcale ? Ja w poprzednim cyklu tak miałam że jedna tylko bolała, teraz jedna boli mocniej niż w poprzednim cyklu (i jest to ta sama pierś co w poprzednim tylko bolała) a druga boli ale zdecydowanie mniej. I w ogóle dziwnie one jakoś bolą w tym cyklu, dziś w pracy czułam kilka razy takie dziwne pobolewanie jakby naciskanie w tej mniej bolacej piersi a później delikatnie klucie [emoji85]
Mnie czasami bardziej boli lewa 🙃 I co cykl bolą mnie inaczej 😅 raz przy dotyku, raz przy ruchu, raz same sutki, a czasami tylko tak jakby od środka 🤷‍♀️ a zdarza się wszystko naraz 😂

reklama

To u Was tez chłodek z rana! Zazdroszczę ze jesteś po pracy, ja jeszcze 7h a spałam w nocy może 3 [emoji42][emoji3061][emoji42]
U mnie z narzeczonym jest w tym sezonie również konflikt, bo mi ciagle zimno a mu gorąco...

Do góry