coca
Fanka BB :)
Ja tez [emoji41]
A ja na koniec @ [emoji3061][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez [emoji41]
No to tak jak ja! [emoji8]z moich obserwacji wynika ze warto się wygrzewac dużo, nosić grube skarpety w tym czasie po owulacjiNo to ja już czekam na [emoji204], a w zasadzie jej brak - wszystko na niebie i ziemi wskazuje na to, że owulacja była wczoraj/dziś, było [emoji173] (mimo rozstania na dwie doby mam nadzieję mimo wszystko [emoji28]), nogi w górze, żele, co tam nie było grane... Teraz faszeruję się ananasem i czekam do tego 16 [emoji5] czekanie jest najgorsze!
Najlepiej lek, np. Magne B6Jaki magnez łykacie? Jaki producent i opako anie[emoji4] Jutro muszę wejść do apteki, a tam zawsze wybór spory? Jaki kupić najlepiej?
Jaki magnez łykacie? Jaki producent i opako anie[emoji4] Jutro muszę wejść do apteki, a tam zawsze wybór spory? Jaki kupić najlepiej?
Grube skarpety to obowiązkowo, do spania tez! Szczególnie teraz, kiedy na Śląsku -7 stopni [emoji28] a właśnie była gdzieś tu na forum niedawno dyskusja na ten temat, ze macica lubi ciepełko - to się akurat dobrze składa, bo ja też lubię ciepełko, więc zamierzam jej to zapewnić [emoji5]
Kiedy testujesz? Trzymam kciukasy! [emoji3059]
Grube skarpety to obowiązkowo, do spania tez! Szczególnie teraz, kiedy na Śląsku -7 stopni [emoji28] a właśnie była gdzieś tu na forum niedawno dyskusja na ten temat, ze macica lubi ciepełko - to się akurat dobrze składa, bo ja też lubię ciepełko, więc zamierzam jej to zapewnić [emoji5]
Kiedy testujesz? Trzymam kciukasy! [emoji3059]
To trochę chłodno tam macie [emoji85][emoji85][emoji85] u nas w nocy nawet bez mrozu dziś, rano auta nie trzeba było srobac. Testuje planowo 17, bo dopiero wczoraj wyszedł mi test owu pozytywny, chociaż zobaczymy jak będzie i czy szybciej się nie pokuszę [emoji3]
Mnie czasami bardziej boli lewa I co cykl bolą mnie inaczej raz przy dotyku, raz przy ruchu, raz same sutki, a czasami tylko tak jakby od środka a zdarza się wszystko narazTo u mnie na biegunie zimna czt suwalki -5.5 pokazywali w aucie jak wracałam teraz z pracy.. szyby były mocno zamarzniete więc trochę czasu mi zajelo oskrobac a w ręce tan zmarzlam że szok bo jeszcze rekawiczej nie znalazłam. Wogole ja ostatnio jakis zmarzlak się zrobilam. Wcześniej jak w domu miałam 20st to było tak akurat dla mnie a teraz sweter muszę ubierać bo zimno [emoji1787] to już chyba starość, w końcu niedawno 30 lat skończyłam [emoji2370]
Dziewczyny czy wam po owulacji np jedna pierś boli bardziej a druga mniej lub wcale ? Ja w poprzednim cyklu tak miałam że jedna tylko bolała, teraz jedna boli mocniej niż w poprzednim cyklu (i jest to ta sama pierś co w poprzednim tylko bolała) a druga boli ale zdecydowanie mniej. I w ogóle dziwnie one jakoś bolą w tym cyklu, dziś w pracy czułam kilka razy takie dziwne pobolewanie jakby naciskanie w tej mniej bolacej piersi a później delikatnie klucie [emoji85]
To u mnie na biegunie zimna czt suwalki -5.5 pokazywali w aucie jak wracałam teraz z pracy.. szyby były mocno zamarzniete więc trochę czasu mi zajelo oskrobac a w ręce tan zmarzlam że szok bo jeszcze rekawiczej nie znalazłam. Wogole ja ostatnio jakis zmarzlak się zrobilam. Wcześniej jak w domu miałam 20st to było tak akurat dla mnie a teraz sweter muszę ubierać bo zimno [emoji1787] to już chyba starość, w końcu niedawno 30 lat skończyłam [emoji2370]
Dziewczyny czy wam po owulacji np jedna pierś boli bardziej a druga mniej lub wcale ? Ja w poprzednim cyklu tak miałam że jedna tylko bolała, teraz jedna boli mocniej niż w poprzednim cyklu (i jest to ta sama pierś co w poprzednim tylko bolała) a druga boli ale zdecydowanie mniej. I w ogóle dziwnie one jakoś bolą w tym cyklu, dziś w pracy czułam kilka razy takie dziwne pobolewanie jakby naciskanie w tej mniej bolacej piersi a później delikatnie klucie [emoji85]