HeraUnique
Fanka BB :)
U mnie też co 2 dni się nie sprawdza, więc w tym cyklu w okolicach owu było codziennieTo super, że wam się udało, u nas się to nie sprawdza [emoji25]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też co 2 dni się nie sprawdza, więc w tym cyklu w okolicach owu było codziennieTo super, że wam się udało, u nas się to nie sprawdza [emoji25]
To super, że wam się udało, u nas się to nie sprawdza [emoji25]
A ogólnie jakiej firmy testy polecacie??
W jakie się zaopatrzyć??
Bobo test lub nord test. Są najlepsze bo nie okłamują i nie trzeba szukać cienia bo nie pokażą [emoji4]
Magia grudnia działa!!! Przesyłam dobra energię [emoji179][emoji7][emoji320]
No ja idę badać TSH po 7 tygodniach stosowania leku, bo Ft3 i ft4 mialam dobre, tylko TSH podwyższone do starań..
Ale zrobię cały pakiet i zobaczę co tam jeszcze jest. Dodatkowo proga zrobię i przy okazji bete. Zobaczymy czy coś pokaże..
Hej dziewczyny powiedzcie ile dni po robicie test ? Dzis jestem 9 dni po i z ciekawości zrobilam test ale niestety I kreskamega się rozczarowałam...
Hej dziewczyny powiedzcie ile dni po robicie test ? Dzis jestem 9 dni po i z ciekawości zrobilam test ale niestety I kreskamega się rozczarowałam...