Ewuuu
Fanka BB :)
@AgaStaMom napisz proszę jaki test tak pięknie pokazał dwie kreski? Są tak wyraźne prześliczne[emoji7][emoji5] Robiłaś test w dniu @ ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoko u mnie pink też nigdy nic nie pokazałU mnie pinki białe jak śnieg [emoji23][emoji23][emoji23]
No to ciekawieTe zle opinie o testach Pink są już dość powszechne. Mi też kilka razy pokazały kreskę bez ciąży. W tych testach chyba ta fabryczna kreska wybarwia się w taki sposób, że bardzo łatwo może zmylić i test wtedy naprawdę wygląda jak pozytywny. Nie raz byłam w ciężkim szoku, bo na pinku II kreski a na teście z innej firmy śnieżna biel
Pomimo ciąży ?Spoko u mnie pink też nigdy nic nie pokazał
Nie nie braku ciazy6 choć wczoraj silence chyba pisała, że jak zaszła w ciążę to jej pink nie pokazał, a w większości pokazuje 2 kreskę a ciąży nie maPomimo ciąży ?
Test zrobiłam 2 dni przed bo już nie mogłam wytrzymać@AgaStaMom napisz proszę jaki test tak pięknie pokazał dwie kreski? Są tak wyraźne prześliczne[emoji7][emoji5] Robiłaś test w dniu @ ??
No to jakaś nadzieja u mnieNie nie braku ciazy6 choć wczoraj silence chyba pisała, że jak zaszła w ciążę to jej pink nie pokazał, a w większości pokazuje 2 kreskę a ciąży nie ma
Bobo test lub nord test. Są najlepsze bo nie okłamują i nie trzeba szukać cienia bo nie pokażąA ogólnie jakiej firmy testy polecacie??
W jakie się zaopatrzyć??
To super, że wam się udało, u nas się to nie sprawdza [emoji25]Zdecydowanie co dwa dni, raz rano innym razem wieczorem. Obiecaliśmy sobie że nawet jeśli patrzę w jakieś apki i dyktuje kiedy mają być fikołki, to samo zbliżenie ma być na pełnym "lajcie". I tak było [emoji16]