reklama
PowodzeniaDziś zaczęłam przygodę z CLO [emoji16] trzymajcie kciuki [emoji846]
madzialena647
Fanka BB :)
Witam dziewczyny u mnie jeszcze 3 dni do @ ale brzuch boli jak co miesiąc i parcie na slodycze więc nie nastawiam sie, zycze Wam dwoch kreseczek jak teraz się nie uda to będę testować dopiero w styczniu bo mąż wraca na święta dopiero
E
Em82
Gość
Uff już się przeraziłam, że napisałaś w 1dc[emoji15] tfu tfu wypluć i odpukac!Dzień dobry, witam się w 1dpo [emoji16][emoji6]
Dziś zaczęłam przygodę z CLO [emoji16] trzymajcie kciuki [emoji846]
Powodzenia i trzymam kciuki.
Testy owy + objawy [emoji4]
A jak Ty czujesz? Po objawach??
No to teraz będą piękne kreski..Testy owy + objawy [emoji4]
Dopóki nie ma jest nadzieja i tego się proszę trzymaćWitam dziewczyny u mnie jeszcze 3 dni do @ ale brzuch boli jak co miesiąc i parcie na slodycze więc nie nastawiam sie, zycze Wam dwoch kreseczek jak teraz się nie uda to będę testować dopiero w styczniu bo mąż wraca na święta dopiero
Mam nadzieję [emoji4] A jeśli nie to trudno świat się nie zawali jesteśmy jeszcze młodzi więc kiedyś się udać musi [emoji23] najwyżej zaczniemy kolejny 8 cs [emoji4]
No to teraz będą piękne [emoji3498] kreski..
reklama
No to miałaś akcje.. Ja swojego wczoraj wieczorem nie męczyłam, no wrócił z trasy zmęczony.. Ale za to rano zaatakował.. On woli z rana jak obaj są wypoczęci.. Takze my działamy zazwyczaj z rana..U nas wczoraj byl foch wieczorem bo moj nie chcial. Tzn bolaly go plecy ... mowie trudno . Ale o polnocy sie przebudzil i zrobil szybka akcje [emoji1787][emoji23]( a tak wgl na jaki dzien zaliczyc [emoji178] jak zakonczyly sie kilka minut po polocy ) hihi.
Dzis rano test nadal krecha druga mocna . Testy sie skonczyly i musze zaleciec kupic . Brzuch mnie cmi jakos dziwnie . To chyba z emocji. No nic juz odpuszczam staremu chyba bo mi sie wykonczy.
Spróbuj wieczorem zrobić test może zacznie spadać poziom LH..